ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΥΠΕΞ: Η κληρονομιά που αφήνει η Βασίλισσα και ο ρόλος της θα είναι αξιοσέβαστα επί μακρόν

Ο κ. Κασουλίδης εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην Βασιλική Οικογένεια, την Κυβέρνηση και τον λαό του ΗΒ

ΚΥΠΕ

Η κληρονομιά που αφήνει πίσω της η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο ρόλος της ως μονάρχη και Αρχηγού της οικογένειάς μας της Κοινοπολιτείας θα είναι αξιοσέβαστα επί μακρόν, έγραψε ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, στο βιβλίο συλλυπητηρίων που άνοιξε για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', στην οικία του Ύπατου Αρμοστή του ΗΒ στην Κύπρο, Irfan Siddiq Obe.

Ο κ. Κασουλίδης, ο οποίος υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων την Πέμπτη το πρωί, εξέφρασε βαθιά λύπη για τον θάνατο της Βασίλισσας. "Η κληρονομιά που αφήνει και ο εμβληματικός της ρόλος ως μονάρχη και Αρχηγού της οικογένειάς μας της Κοινοπολιτείας θα είναι αξιοσέβαστα επί μακρόν. Η Ελισάβετ Β' θα μείνει ζωντανή στη μνήμη για την αφοσίωσή της και το αίσθημα του καθήκοντος που είχε για τον λαό της, ένα σύμβολο σταθερότητας σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Η βασιλεία της θα κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην παγκόσμια ιστορία", πρόσθεσε ο ΥΠΕΞ στο βιβλίο συλλυπητηρίων.

Τέλος, κ. Κασουλίδης εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην Βασιλική Οικογένεια, την Κυβέρνηση και τον λαό του ΗΒ.

Ο κ. Κασουλίδης, τον οποίο συνόδευε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, Κορνήλιος Κορνηλίου, ο οποίος επίσης υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων, είχε στη συνέχεια μια σύντομη συνάντηση με τον Βρετανό Ύπατο Αρμοστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση