ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΥΠΕΞ: Παρουσίασε σε ομολόγους του τον σχεδιασμό της Κύπρου για επανεκκίνηση του τουρισμού

Ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στις θετικές επιδόσεις που κατέγραψε η χώρα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, έχοντας λάβει έγκαιρα τα μέτρα αποτροπής

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τον γενικότερο σχεδιασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας για επανεκκίνηση του τουρισμού, παρουσίασε την Πέμπτη ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη δεύτερη τηλεδιάσκεψη ομάδας Κρατών–Μελών ΕΕ για εξέταση τρόπων επανεκκίνησης του τουρισμού, ενώ αναφέρθηκε και στις θετικές επιδόσεις που κατέγραψε η Κύπρος στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Χριστοδουλίδης, συμμετείχε το απόγευμα της Πέμπτης, στη δεύτερη στη σειρά τηλεδιάσκεψη Υπουργών ομάδας Κρατών – Μελών ΕΕ που πραγματοποιείται στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών, Heiko Maas, για την ανταλλαγή απόψεων και τον συντονισμό σε θέματα προώθησης και διευκόλυνσης των πολιτικών που στοχεύουν στην επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας στην ΕΕ και τη σταδιακή άρση των περιορισμών, στη βάση και των κατευθυντηρίων γραμμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Υπουργοί Εξωτερικών της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Αυστρίας, της Ελλάδας, της Κροατίας, της Πορτογαλίας, της Μάλτας, της Σλοβενίας, της Βουλγαρίας και της Ολλανδίας, που μαζί με την Κύπρο αποτελούν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς.

Σε παρέμβαση του ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρθηκε στις θετικές επιδόσεις που κατέγραψε η Κύπρος στην αντιμετώπιση της πανδημίας, έχοντας λάβει έγκαιρα μέτρα αποτροπής και εξάπλωσης της νόσου, οι οποίες καθιστούν την Κύπρο ασφαλή τουριστικό προορισμό.

Ο κ. Χριστοδουλίδης παρουσίασε τον γενικότερο σχεδιασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας για επανεκκίνηση του τουρισμού, όπως επίσης τα μέτρα για διασφάλιση των καλών επιδημιολογικών δεδομένων που αποτελούν προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Σε χαμηλό βαρομετρικό οι πολιτικοί αρχηγοί

«Δηλαδή, όλοι οι ΄πολιτικοί΄μας για τη χωματερή. »
ΑΚΑ  |  22:38

Λεμεσός: Άνοιξε καφετέρια - Θαμώνες παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο

«Kανονικά θα έπρεπε να τους έδιναν από μια σφαλιάρα και μια κλωτσιά στα πισινά! »
ΑΚΑ  |  08:23

«Ανοίγουν» οι αιθέρες από 1η Μαρτίου - Όλα όσα θα ισχύουν

«ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ...»
ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ  |  12:18

Σε προεκλογικό άμυνας ο ΔΗΣΥ

«Πραγματικά, είναι απίστευτα άδικο αυτό που συμβαίνει εναντίον της κυβέρνησης καί τής Κας Γιολιτη. Αντί, ...»
Αλέξης Σταυρινίδης  |  16:00

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση