ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βραβεία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ 2023: Το «Success Story» 10 Κυπρίων παραγωγών

«Η επιτροπή γευσιγνωσίας του ''Γ'' πρότεινε 70 κυπριακά προϊόντα ποιότητας και με τυφλές γευσιγνωσίες ανέδειξε τα καλύτερα σε 10 κατηγορίες», δήλωσε ο Γιάννης Αδειλίνης.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Τα Βραβεία Ποιότητας του ‘‘Γαστρονόμου’’ και της ‘’Καθημερινής’’ κάθε χρόνο φωτίζουν τo ‘‘success story’’ παραγωγών που είναι ‘‘κρυμμένοι’’ στη χώρα μας και είναι περήφανοι για τα κυπριακά τους προϊόντα», δήλωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αδειλίνης στην εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, με αφορμή τα 9α Βραβεία Ποιότητας, που διεξάγονται την Tρίτη, 27 Ιουνίου, στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Στροβόλου, στις 20.00.

«Για 9 χρονιά ο θεσμός αναδεικνύει 10 Κύπριους παραγωγούς που δείχνουν τον δρόμο, που γέννησαν ιδέες και πάλεψαν με πίστη, για να τις υλοποιήσουν, πολλές φορές μέσα σε αντίξοες και δύσκολες συνθήκες, που αγωνίστηκαν για να πετύχουν τους στόχους τους, πάντα με σεβασμό προς στους καταναλωτές, στο περιβάλλον και τη φύση», τόνισε. Πρόσθεσε ότι στην εκδήλωση της Τρίτης θα βραβευτούν μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και μεσαίες επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Αδειλίνη, η επιτροπή γευσιγνωσίας του «Γ» πρότεινε 70 κυπριακά προϊόντα ποιότητας και με τυφλές γευσιγνωσίες ανέδειξε τα καλύτερα σε 10 κατηγορίες: Χαλλουμιού, παραδοσιακού προϊόντος, παραγωγής ελαιόλαδου, γεωργικής καλλιέργειας Ερυθρού Οίνου, Λευκού Οίνου, Εξαιρετικής Ποιότητας, Κυπριακής Δημιουργικής Κουζίνας, Βιώσιμης Ανάπτυξης καθώς και το Τιμητικό Βραβείο.

Αποσπάσματα από τα περσινά βραβεία Ποιότητας:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ