ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:07
 

Δ. Σαββόπουλος στην «Κ»: Δύσκολο να ξεχωρίσεις κάτι αληθινά καλό

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται στην Κύπρο τον Ιανουάριο για τρεις μουσικές βραδιές και ερμηνεύει τα «τραγούδια των άλλων»

Newsroom K

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλάει στην «Κ» για τη μουσική βραδιά που έχει ετοιμάσει για μας και θα την παρουσιάσει σε συνεργασία με το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση» με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Μ. Γειτονιάς και μεγάλη λαϊκή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Βάσου Αργυρίδη.

Ο Νιόνιος λέει ότι το πρόγραμμα που έφτιαξε περιλαμβάνει τραγούδια που θα τραγουδούσαμε όλοι μας σε μία εκδρομή ή σε μια ταβέρνα. Λέει ότι τον φοβίζει η μοναχικότητα που διακρίνει σε νεανικά πρόσωπα.

Για τον Διονύση Σαββόπουλο η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν μέσα στο κελί απομόνωσης άρχισε να γράφει τραγούδια με το μυαλό του, χωρίς μολυβί και χαρτί: «Ένιωσα μεγάλη χαρά και συγκίνηση, ναι, ήμουν ένας μικρός δημιουργός χωρίς αμφιβολία. Δάκρυσα από αυτή την επιβεβαίωση, σαν μια φωνή να μου έλεγε ‘αυτός είσαι Νιόνιο’».

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του Διονύση Σαββόπουλου στον Απόστολο Κουρουπάκη στην έντυπη «Κ» της Κυριακής.

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρεάν συνδρομή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Όλες οι συζητήσεις γίνονται στη λογική ότι το 2020 δεν υπήρξε ποτέ. Πηγή φωτογραφίας: «Κ» Ελλάδος.

Ραντεβού με τους Peppers το ’21

«Αυτά που συμβαίνουν στον χώρο είναι πρωτοφανή. Κυριαρχεί ένα γενικό χάος, όχι μόνο στην Ελλάδα», λέει ο Σταύρος Στριλιγκάς ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
X