ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διαδικτυκές προβολές ιστορικών ταινιών από την Πρεσβεία του Ισραήλ

«Menachem Begin: Peace and War» - 7-11 Οκτωβρίου

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο της 60ης επετείου από τη εγκαθίδρυση διπλωματικών σχέσεων μεταξύ του Κράτους του Ισραήλ και της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο διοργανώνει από τις 7 εώς τις 25 Οκτωβρίου 2020, όνλαιν προβολές ιστορικών ταινιών.

Tο ντοκιμαντέρ "Menachem Begin: Peace and War" με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους, θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο από τις 7-11 Οκτωβρίου 2020.

Για να παρακολουθήσετε την ταινία κάνετε κλικ στον σύνδεσμο: https://vimeopro.com/go2films/embassy-of-israel-nicosia-menachem-begin-peace-and-war  και χρησιμοποιήστε τον κωδικό πρόσβασης: CypMenachem

Η ταινία παρουσιάζει ένα άγνωστο πορτρέτο του έκτου πρωθυπουργού του Ισραήλ Μεναχέμ Μπέγκιν. Τα έξι ταραχώδη χρόνια της διακυβέρνησης του Μπέγκιν είχαν επιπτώσεις που είναι ακόμα αισθητές στην κοινωνία και την πολιτική σκηνή του Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια της συντομευμένης θητείας του, ο Μπέγκιν αντιμετώπισε σωρεία προκλήσεων και πήρε μοιραίες αποφάσεις που οδήγησαν στην επίτευξη μιας ειρήνης και στην έναρξη ενός πολέμου.

Η ταινία συνδυάζει σπάνια πλάνα αρχείου που προβάλλονται για πρώτη φορά, καθώς και σύγχρονες συνεντεύξεις με σημαντικές προσωπικότητες επί πρωθυπουργίας του Μεναχέμ Μπέγκιν.

 

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση