ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:14
 

Δημόσια διαβούλευση για κατάργηση τελών εισόδου για πενταμελείς οικογένειες

Οι θέσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβληθούν γραπτώς, το αργότερο μέχρι το τέλος της εργάσιμης ημέρας της 24ης Ιανουαρίου 2020

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Δημόσια διαβούλευση για την προτεινόμενη τροποποίηση των περί Αρχαιοτήτων Κανονισμών, σε σχέση με τα τέλη και δικαιώματα εισόδου σε Αρχαιολογικά/Εθνολογικά Μουσεία και Αρχαία Μνημεία θα διεξάγει το Τμήμα Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το ΓΤΠ.

Σκοπός της τροποποίησης είναι η κατάργηση των τελών εισόδου για οικογένειες με τρία παιδιά, οι οποίες σύμφωνα με τους υφιστάμενους περί Αρχαιοτήτων Κανονισμούς υποχρεούνται να καταβάλουν τέλη εισόδου με πενήντα τοις εκατόν (50%) μείωση, προστίθεται.

Τα σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα στο δικτυακό χώρο με τίτλο «Δημόσια Διαβούλευση» στην ιστοσελίδα του Τμήματος Αρχαιοτήτων, στη διεύθυνση www.mcw.gov.cy/da.

Οι θέσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβληθούν γραπτώς, το αργότερο μέχρι το τέλος της εργάσιμης ημέρας της 24ης Ιανουαρίου 2020, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση publicconsultation@da.mcw.gov.cy, ή με τηλεομοιότυπο στο 22303148, ή - ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Διευθύντρια Τμήματος Αρχαιοτήτων, Μουσείου 1, Τ.Θ. 22024, 1516 Λευκωσία.

Όλες οι απαντήσεις και τα σχόλια που θα ληφθούν στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης θα είναι διαθέσιμα προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη με επιφύλαξη σε ό,τι αφορά σε πληροφορίες που θα δοθούν ως εμπιστευτικές ή/και ως επαγγελματικό απόρρητο με βάση τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Σκοπός των διαλέξεων αυτών είναι η προώθηση της φιλολογικής έρευνας, της κριτικής και του επιστημονικού διαλόγου γύρω από την ποίηση της Γενιάς της Εισβολής.

Σειρά Διαλέξεων του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής «Τάσεις και αναζητήσεις στην ποίηση της Γενιάς της εισβολής»

Συνολικά έχουν προγραμματιστεί έντεκα διαλέξεις και θα αρχίσουν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 18 Νοεμβρίου ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
X