ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αφιερωμένη στο καλοκαίρι η έκθεση ψηφιακών μωσαϊκών στην Πάφο

Η έκθεση αποτελεί ύμνο στην ξεγνοιασιά, την ομορφιά και την αθωότητα του καλοκαιριού

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Έκθεση ψηφιακών μωσαϊκών «Endless Summer» από τον visual designer Χάρη Τσέβη  που  είναι αφιερωμένη στην ωραιότερη εποχή του χρόνου, εγκαινιάστηκε  χθες στην Πάφο  από την  Γεωργία Ντέτσερ,  πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια του Pafos 2017 και νυν διευθύντρια του Θέατρο Ριάλτο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η έκθεση αποτελεί ύμνο στην ξεγνοιασιά, την ομορφιά και την αθωότητα του καλοκαιριού και τελικά στη συνειδητοποίηση της απώλειάς του. Η δουλειά του Χάρη Τσέβη , όπως αναφέρεται, κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και πολλά χρόνια αφού ο καλλιτέχνης είναι  γνωστός για την ανάπτυξη και καθιέρωση των δικών του καινοτόμων τεχνοτροπιών στα ψηφιακά μωσαϊκά.  Ανάμεσα στους πελάτες του είναι πολυεθνικές εταιρείες, οι Times, το CNN και μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες.

Έργα του κοσμούν δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους σε όλο τον κόσμο, ενώ η συγκεκριμένη είναι  η πρώτη ατομική έκθεση του Τσέβη στην Κύπρο όπου διαμένει τα τελευταία τρία χρόνια. 

Από χθες μέχρι την 21η Οκτωβρίου παρουσιάζεται το πρώτο μέρος, αποτέλεσμα της δουλειάς των τελευταίων τριών χρόνων στο νησί του Ελλαδίτη visual designer. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

X