ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:11
 

Art Deal, εικαστική εμπειρία για όλους

Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει 200 έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών

Newsroom K

Η Golden Gallery by Kapatays παρουσιάζει για 10η συνεχόμενη χρονιά το εικαστικό γεγονός «Art Deal» στο ξενοδοχείο Χίλτον, στην αίθουσα «Οθέλλος», την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 10:00 μ.μ.

Η Golden Gallery by Kapatays έχει πάντοτε ως γνώμονά της την ποιότητα και τη γνησιότητα, σεβόμενη την καλλιτεχνική δημιουργία αλλά και τον δημιουργό. Σε αυτά τα δέκα χρόνια που διοργανώνεται το «Art Deal» η Golden Gallery by Kapatays έχει κτίσει σχέση εμπιστοσύνης με το φιλότεχνο κοινό όλων των ηλικιών, δίνοντάς του την ευκαιρία να έλθει σε επαφή με πάνω από 200 έργα καταξιωμένων Ελλήνων και Κύπριων καλλιτεχνών, τα οποία πολύ δύσκολα μπορούν βρίσκονται συγκεντρωμένα για εκθεσιακούς σκοπούς.

 

Μεταξύ των καλλιτεχνών που ο επισκέπτης της «Art Deal» μπορεί να απολαύσει περιλαμβάνεται ο Αλέκος Φασιανός, ο Γιάννης Γαΐτης, ο Δημήτρης Μυταράς, ο Γιάννης Τσαρούχης, ο Παύλος, ο Κώστας Τσόκλης, ο Σπύρος Βασιλείου, ο Άγγελος, ο Ανδρέας Χαραλαμπίδης, αλλά και σύγχρονοι καλλιτέχνες, με ευρεία θεματολογία, εξαίρετη γνώση και εικαστική πραγμάτωση, όπως η Μίνα Βαλυράκη, ο Διονύσης Ματαράγκας, η Κατερίνα Γεωργαντά, ο Ανδρέας Ψαράκος, η Νατάσα Γκανά, ο Γιάννης Στυλιανίδης, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης και πολλοί άλλοι.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλα τα έργα που παρουσιάζονται στο «Art Deal» από την Golden Gallery by Kapatays διατίθενται προς πώληση σε ειδικά χαμηλές τιμές σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Οι τιμές έχουν καθοριστεί με τρόπο τέτοιον ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε προϋπολογισμό, αλλά και σε αντιστοιχία με το κάθε έργο, το οποίοι συνοδεύεται με το απαραίτητο πιστοποιητικό γνησιότητας.

Πού/πότε: Ξενοδοχείο Χίλτον, αίθουσα «Οθέλλος», Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 95, Λευκωσία. Παρασκευή 12 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 10:00 μ.μ.

Πληροφορίες: τηλέφωνο 99643177, www.kapatays-gallery.com.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ιωνάς: Η ασφάλεια του πολίτη είναι προτεραιότητα της Κυβέρνησης

«Τραγελαφικό το μήνυμα του Υπ.Δικαιοσύνης. Καμία επαφή με την πραγματικότητα. »
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  13:46

Από μοτοσικλέτες θα μεταφερθεί σε δεκάδες σημεία το Άγιο Φως

«Γιατί τόση ταλαιπωρία για μια σκευωρία ανάμματος με "ιερό αναπτήρα" όπως έχει ομολογήσει ιεράρχης των ...»
Ιάσων Αληθεινός  |  10:15

Ο Αναστασιάδης διόρισε τον Λεωνίδα Παντελίδη ως Ε/κ μέλος στη ΔΕΑ

«Ο γρίφος ‘Παντελίδης’ αναμένει αυτόν που θα τον λύσει! Έχει ή δεν έχει `απογριφολόγους`;;; ...»
ΑΚΑ  |  09:43

Α. Κυπριανού: O Ιωνάς Νικολάου «ξέχασε τι θα πει πολιτική ευθιξία»

«Tι μπαρούφα είναι και αυτή κύριε Κυπριανού! Η πολιτική ευθιξία χάθηκε από καιρό και μάλιστα επί ...»
ΑΚΑ  |  09:38

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

X