ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Contemporary Art Auction από την Kapopoulos Auction House

Την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, ώρα 7.00μμ. στο ξενοδοχείο Curium Palace στη Λεμεσό

Σας προσκαλούμε σε μια συναρπαστική δημοπρασία  την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, ώρα 7.00μμ. στο ξενοδοχείο Curium Palace στη Λεμεσό,  όπου θα δημοπρατηθούν 60 έργα τέχνης από τον κατάλογο μας και 50 έργα εκπλήξεις χωρίς τιμή εκκίνησης!

Πρόκειται για μία δημοπρασία γεμάτη ευκαιρίες από την KAPOPOULOS AUCTION HOUSE CYPRUS,  όπου θα παρουσιαστούν αξιόλογα έργα από Κύπριους, Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, όπως Αλέκο Φασιανό, Δημήτρη Μυταρά, Γιώργο Σταθόπουλο, Βασίλη Σπεράνζα, Τζον Χριστοφόρου, Βίκτωρα Ιωαννίδη, Λευτέρη Οικονόμου, Μιχαήλ Χρ. Κάσιαλο, Sonke, Cedric Bouteiller, και άλλους.

Η παρουσίαση των έργων που θα δημοπρατηθούν θα γίνει  την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου από τις 6:00 μ.μ - 8:00 μ.μ, Τρίτη 23 Νοεμβρίου από τις 10:00 π.μ - 8:00μ.μ, και Τετάρτη 24 Νοεμβρίου από τις 10:00 π.μ- 4:00 μ.μ επίσης στο Ξενοδοχείο Curium στην Λεμεσό,  όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στον χώρο και να θαυμάσετε τα αξιόλογα έργα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεναγηθείτε στον χώρο διαδικτυακά, μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 7.00μμ. την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και για πρώτη φορά στην Κύπρο θα υπάρχει και η δυνατότητα να παρακολουθηθεί ζωντανά σε live-stream μέσα στο διαδίκτυο από το κανάλι μας στο YouTube, Kapopouloscy

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην δημοπρασία από την άνεση του σπιτιού σας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή με email. Ο κατάλογος υπάρχει στη ιστοσελίδα μας www.kapopouloscy.com

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση