ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«DYOR»: Η πρώτη ατομική έκθεση NFTs του Ανδρέα Στυλιανού

Η νέα σειρά έργων του καλλιτέχνη αποτελείται από 28 μοναδικά NFTs, 11 έργα ζωγραφικής, δύο γλυπτά, ένα κεραμικής και ένα με νέον φωτισμό, και μία τοιχογραφία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει την νέα ατομική έκθεση του κύπριου εικαστικού Ανδρέα Στυλιανού. Στη νέα του δουλεία ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ολοκληρομένη σειρά από NFTs. Πρόκειτα για την πρώτη έκθεση του καλλιτέχνη με ΝFTs καθώς και την πρώτη οργάνωση έκθεσης με NFTs από την Alpha C.K. Art Gallery. Η έκθεση εγκαινιάζετε την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Η έκθεση με τίτλο “DYOR” (Do Your Own Research) διαπραγματεύεται την γεφύρωση ψηφιακών και φυσικών έργων τέχνης και παρουσιάζει έμπρακτα κάποιες προοπτικές εφαρμογές την νέας τεχνολογίας. Η νέα σειρά έργων του καλλιτέχνη αποτελείται από 28 μοναδικά NFTs, 11 έργα ζωγραφικής, δύο γλυπτά, ένα κεραμικής και ένα με νέον φωτισμό, και μία τοιχογραφία. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση έργων τέχνης δύο διαστάσεων και τρισδιάστατων, μαζί ψηφιακή τέχνη που ο καλλιτέχνης δημιουργεί για να εκφράσει τις ανησυχίες του σε τρέχουσα κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά θέματα.

Για τους λόγους του να ασχοληθεί με NFTs εξηγεί ο καλλιτέχνης «Επέλεξα να δημιουργήσω NFTs, γιατί μου αρέσει να εξερευνώ ότι νέο υπάρχει. Μια τεχνολογία πιστοποίησης μιας ψηφιακής δημιουργίας δεν υπήρχε μέχρι σήμερα, οπότε τα NFTs αποτελούν καθοριστική και ίσως ιστορική στιγμή στην τέχνη. Σήμερα, που ζούμε σε μια μεταβατική περίοδο μιας νέας τεχνολογίας παράλληλα με την γέννηση μιας νέας κίνησης, θα το θεωρούσα προσωπική παράλειψή να μην του έδινα προσοχή και μην το εξερευνήσω καλλιτεχνικά.»

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Ανδρέας Στυλιανού γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1990. Ζει και εργάζεται μεταξύ Λονδίνου και Λευκωσίας. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Architectural Association School of Architecture του Λονδίνου και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο από το Royal College of Art στο Λονδίνο και την IE Business School στη Μαδρίτη. Έχει ατομικές εκθέσεις στην Λευκωσία, Λος Άντζελες, και Χονγκ Κονγκ. Παράλληλα με την ατομική έκθεση στην Alpha C.K. Art Gallery, ένα NFT του καλλιτέχνη παρουσιάζετε σε ομαδική έκθεση στο Μόναχο. Τα τελευταία χρόνια ασχολέιτα εκτενώς με την δημιουργία, εξερεύνηση και πρώθηση NFTs.

Περισσότερες Πληροφορίες 

Πότε/Πού: Alpha C.K. Art Gallery, τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 19:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουλίου. 5969+5PF, Παπανικολή, Λευκωσία 

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22751325, info@ackgallery.com 

Ο κατάλογος έργων της έκθεσης είναι αναρτησμένος στην ιστοσελίδα www.ackgallery.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο ΣύγχρονηςΤέχνης ΔΙΑΤΟΠΟΣ παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση της Ευδοκίας Κύρκου
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ