ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η διεθνή φωτογραφική πλατφόρμα GuruShots για πρώτη φορά στην Κύπρο

Η έκθεση φιλοξενείται στο Kέντρο Φωτογραφίας 6x6

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

To Kέντρο Φωτογραφίας 6x6 φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Κύπρο έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει η διεθνής φωτογραφική πλατφόρμα GuruShots, στις 2 Ιουλίου 2021. Πρόκειται για μια δημοφιλή φωτογραφική πλατφόρμα με εκατομμύρια ακόλουθους ανά το παγκόσμιο, η οποία διοργανώνει φωτογραφικά "challenges" και αναδεικνύει φωτογράφους και το έργο τους μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν δύο εκθέσεις -με τίτλο “Your Favorite Shot” και "Landscape Photography", που θα τρέχουν παράλληλα τόσο σε μορφή έντυπων φωτογραφιών όσο και σε ψηφιακή μορφή, δηλαδή σε οθόνες.
Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν στην κατηγορία “Your Favorite Shot” αναδείχθηκαν μέσα από 107 εκατομμύρια ψήφους παγκοσμίως, και σε αυτή διαγωνίστηκαν 113 χιλιάδες φωτογραφίες από 39 χώρες. Θα παρουσιαστούν φωτογραφίες από 1102 μέλη της πλατφόρμας - 40 εκ των οποίων σε έντυπη μορφή. Στην έκθεση αυτή, οι φωτογράφοι παρουσιάζουν τις “αγαπημένες τους φωτογραφίες”, αυτές που πιστεύουν ότι τους αντιπροσωπεύουν περισσότερο.

Οι φωτογραφίες στην κατηγορία "Landscape Photography" (μετάφρ. φωτογραφία τοπίου) περιλαμβάνουν εικόνες από τη φύση και το περιβάλλον. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 95 χιλιάδες φωτογραφίες από 42 χώρες, και οι νικητές αναδείχθηκαν μέσα από 93.4 εκατομμύρια ψήφους. Συνολικά, θα παρουσιαστούν φωτογραφίες από 1020 μέλη της πλατφόρμας - 36 εκ των οποίων σε έντυπη μορφή.

Σχετικά με την πλατφόρμα GuruShots:

Η πλατφόρμα GuruShots είναι σχεδιασμένη για να δίνει στους ανθρώπους ένα χώρο για να εκθέσουν και να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους. Στόχος είναι να γίνει η ενασχόληση με τη φωτογραφία ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες για να αναδείξει κανείς το ταλέντο του. Επιπλέον, η πλατφόρμα GuruShots προσφέρει την δημοσίευση σχολίων για τις φωτογραφίες από άλλους χρήστες και φυσικά την ευκαιρία να παρουσιαστούν οι φωτογραφίες που συγκέντρωσαν τις πιο πολλές ψήφους σε γκαλερί και περιοδικά σε όλο τον κόσμο. Κατά μέσο όρο, η πλατφόρμα GuruShots λαμβάνει 6 δισεκατομύρια ψήφους κάθε μήνα, με πέραν των 50 νέων φωτογραφικών προκλήσεων και προσφέρει πέραν των 800 χιλιάδων δολαρίων σε βραβεία, ενώ πραγματοποιεί εκθέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο σε εβδομαδιαία βάση!

https://gurushots.com/

Περισσότερες Πληροφόριες 

Πότε/Πού: Kέντρο Φωτογραφίας 6x6, τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021 στις 19:00. ηHέκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή, 4 Ιουλίου. Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 19:00 - 21:00, Σαββατοκύριακο: 10:00 - 18:00. Οδός Ηπείρου 19,  Λεμεσό (παράλληλος Ανεξαρτησίας)

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 25354810, www.centreforphotography6x6.com, info@cyprus6x6.com

Λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid-19 και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στον χώρο και θα ελέγχεται η ροή των επισκεπτών στην αίθουσα

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση