ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η νέα ατομική έκθεση του Κύπριου ζωγράφου Νικόλα Αντωνίου

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο «Seasons Change»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει τη νέα ατομική έκθεση του Κύπριου ζωγράφου Νικόλα Αντωνίου. Πρόκειται για παρουσίαση της νέας του εικαστικής δουλειάς που εγκαινιάζεται την Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου στις 7:30 μ.μ.

Με τίτλο «Seasons Change», ο Νικόλας Ανωνίου επιστεέφη με μια νέα σειρά ζωγραφικών έργων. Με τολμηρές σχεδιαστικές χειρονομίες, ο καλλιτέχνης τοποθετεί την ανθρώπινη μορφή στο κέντρο μιας κατάστασης μεταβατικής, όπου είναι έκδηλος ο ψυχισμός της. Ο καλλιτέχνης στην προσπάθεια να σκιαγραφήσει συναισθηματικά τη μορφή, αποφασίζει την εξαΰλωσή της, πράγμα που οδηγεί στην υπέρβαση των ορίων της απεικόνισής της.

Τα ζωγραφικά του έργα δεν πηγάζουν απο μια συγκεκριμένη ιδέα ή θεματική. Αποφεύγει συνειδητά να εστιάζεται σε απόλυτα ερωτήματα ή συγκεκριμένες απαντήσεις, αλλά αντίθετα, δημιουργεί καινούργιες ζωγραφικές εικόνες που θέτουν άγνωστα ερωτηματικά και καλούν το θεατή σε ένα νοητό διάλογο.

Ο Νικόλας Αντωνίου γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1988. Σπούδασε ζωγραφική στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα με καθηγητές τον Χάρη Κοντοσφύρη και Μανώλη Πολυμέρη. Έχει παρουσιάσει το έργο του σε ατομικές εκθέσεις στην Κύπρο, Ελλάδα, Ουγγαρία και Ρουμανία, καθώς και σε πολλές ομαδικές εκθέσεις.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Alpha C.K. Art Gallery, τα εγκαίνια θα γίνουν τη Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 στις 19:30. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Οκτωβρίου

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22751325, info@ackgallery.com

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση