ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα εικαστική έκθεση πορτρέτων με πενάκι

Εγκαίνια την Παρασκευή 27 Μαρτίου, η ώρα 19:00, στην A+ EVENT SPACE

Δελτίο Τύπου

Μια νέα εικαστική έκθεση παρουσιάζει μια σειρά πορτρέτων δημιουργημένων με πενάκι, όπου η δυναμική της γραμμής συναντά το έντονο χρώμα και την ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση. Τα έργα αντλούν έμπνευση από τον κόσμο του κινηματογράφου, από εμβληματικές προσωπικότητες όπως η Marilyn Monroe, καθώς και από συναισθήματα, εικόνες της φύσης και στοιχεία από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς.

Μέσα από αφαιρετικές φόρμες, οργανικά στοιχεία και έντονες χρωματικές αντιθέσεις, τα πορτρέτα μετατρέπονται σε οπτικές αφηγήσεις. Λουλούδια, πεταλούδες και γραμμικά μοτίβα συνυπάρχουν με τις ανθρώπινες μορφές, δημιουργώντας έναν διάλογο ανάμεσα στο πραγματικό και το φαντασιακό. Κάθε έργο αποτελεί μια ξεχωριστή εικαστική σύνθεση που αναδεικνύει τη δύναμη της έκφρασης και της προσωπικής ερμηνείας.

Η έκθεση προσκαλεί το κοινό να προσεγγίσει τα έργα ως χώρους συναισθημάτων και ιστοριών, όπου το πορτρέτο λειτουργεί ως μέσο επικοινωνίας ανάμεσα στον καλλιτέχνη και τον θεατή.

Εγκαίνια: Παρασκευή 27 Μαρτίου, ώρα 19:00
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή, 14:00 – 20:30

Χώρος: A+ EVENT SPACE, 266 Ermou Street, Chrysaliniotissa
Nicosia, Cyprus  1017 | info: 99609242

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ