ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο μουσείο αφιερωμένο στον κυκλικό σχεδιασμό

Δημιουργήθηκε ως εργαλείο για τη μελλοντική σκέψη και εγκαινιάστηκε στο Μπαλί

ΑΜΠΕ

Νέο Μουσείο το οποίο είναι αφιερωμένο στον κυκλικό σχεδιασμό ως εργαλείο για τη μελλοντική σκέψη εγκαινιάστηκε στο Μπαλί.

Το «Museum of Space Available» δημιουργήθηκε από τη δημιουργική πλατφόρμα Space Available και την ινδονησιακή εταιρεία Sidarta και Sandjaja και φιλοξενεί σειρά εκθέσεων που εξερευνούν τα πάντα, από τον βιοσχεδιασμό μέχρι τη ριζική ανακύκλωση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SPACE AVAILABLE (@space_available_)

Το «Museum of Space Available» ιδρύθηκε από τη δημιουργική πλατφόρμα, η οποία ήθελε να δημιουργήσει έναν φυσικό χώρο για να παρουσιάσει το δικό της έργο, αλλά και τις συνεργασίες της με κοινότητα καλλιτεχνών, σχεδιαστών και επιστήμονες που ειδικεύονται στη βιο-καινοτομία, τη ριζική ανακύκλωση, την ανακύκλωση και τη βιοτεχνία του μέλλοντος.

Στο εσωτερικό, ο διώροφος χώρος περιλαμβάνει μπαρ και σταθμό ανακύκλωσης, στον οποίο μπορεί να επισκευαστεί δωρεάν οποιοδήποτε από τα προϊόντα της Space Available.Στο Μουσείο εγκαινιάστηκε η έκθεση «Plastic People», η οποία εξερευνά την ιστορία των συνθετικών πλαστικών και πώς μπορούμε να αναπτύξουμε κυκλικά συστήματα που «αμφισβητούν την καταστροφική γραμμική σκέψη».

Στην έκθεση μέχρι τις 26 Αυγούστου, ψηφιακά και φυσικά γλυπτά αξιοποιούνται για να αναδείξουν τη σημασία της αλλαγής των συνηθειών όσον αφορά τη χρήση πλαστικών και τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία της νέας εγκατάστασης ανακύκλωσης της Space Available στην Ιάβα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο ΣύγχρονηςΤέχνης ΔΙΑΤΟΠΟΣ παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση της Ευδοκίας Κύρκου
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ