ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Κλαύδιος εκθέτει στην Γκαλερί Γκλόρια

Ο καλλιτέχνης που επαναστατεί απέναντι στην ιδέα της επανάληψης και του εγκλωβισμού

Newsroom K

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και η ώρα 7.30 ανοίγει στην Γκαλερί Γκλόρια η έκθεση του Κλαύδιου με τίτλο «6 Limassol – Lossamil 6». Ο Κλαύδιος διαθέτει 35 χρόνια δημιουργικής πορείας σε Γερμανία και Αμερική. Είναι ένας εικαστικός υπέρμετρη φαντασία, που σκηνοθετεί ιστορίες τις οποίες στην συνέχεια καταθέτει στους καμβάδες του. Επαναστατεί απέναντι στην ιδέα της επανάληψης και του εγκλωβισμού.

Γράφοντας για το έργο του η γνωστή κριτικός τέχνης Αθηνά Σχινά αναφέρει:

«Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό, συγκρατημένο λυρισμό και ειρωνεία, ο Κλαύδιος εμπνευσμένος από την ύστερη POP., τον κριτικό ρεαλισμό και το νέο Dada, παρουσιάζει τα στοιχεία ταυτότητας και βιορυθμού της αποσπασματικής πλέον ανθρώπινης φιγούρας, που πολλές φορές αυτοαναιρείται μέσα από παράδοξα έως αντιφατικά συμφραζόμενα της. Στην θέση τους μένουν οι ρυθμοί, οι τρόποι και οι συμπεριφορές μιας ατομικότητας που αναζητεί τις νέες της ορίζουσες.»


Τα 25 έργα που θα εκτεθούν στην Γκαλερί Γκλόρια έχουν δημιουργηθεί στην Λεμεσό. Όλα τα έργα του Κλαυδίου είναι φτιαγμένα σε μεταξωτό καμβά και ξύλο. O Κλαύδιος ζει και εργάζεται στην Λεμεσό, Αθήνα και Edon Γαλλίας.

 

Πληροφορίες

Πότε / Πού: Γκαλερί Γκλόρια, Η έκθεση ανοίγει στις 19 Φεβρουαρίου και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 9 Μαρτίου 2020. Δευτέρα - Παρασκευή 10.30-12.45 π.μ. και 17:00 - 20:00. Σάββατο 10.30-12.45 π.μ. Ζήνωνος Σώζου 3, Λευκωσία.

Επικοινωνία:Τηλέφωνο 22762605, https://www.facebook.com/GloriaGalleryNicosia

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Το έργο του καλλιτέχνη Γιώργου Γαβριήλ απο τη σειρά «Αντικατοπτρισμοί»

«Nous ne sommes pas Charlie»

Ο Καραβάτζιο εξανθρωπίζει την πίστη. Εξανθρωπίζει την εικόνα του Ιησού και του δίνει όμορφη σε όψη μορφή, σάρκα και σώμα
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
X