ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομαδική έκθεση για φιλανθρωπικό σκοπό «Κάνε Τέχνη, Όχι Πόλεμο»

Δεκαέξι ταλαντούχοι και γνωστοί καλλιτέχνες από την Κύπρο ενώνουν τις δυνάμεις τους

ΚΥΠΕ

Δεκαέξι ταλαντούχοι και γνωστοί καλλιτέχνες από την Κύπρο ενώνουν τις δυνάμεις στη φιλανθρωπική έκθεση «Make Art, Not War» και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην Ουκρανία, βοηθώντας τους Ουκρανούς πρόσφυγες που φτάνουν στην Κύπρο.

Ανακοίνωση της Πρεσβείας της Γερμανίας στη Λευκωσία αναφέρει ότι τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16 Ιουνίου, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του «10.10 Hall Τhe ART House“. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 24 Ιουνίου. Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Γερμανικής Πρεσβείας στη Λευκωσία.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι Αντρέας Μακαρίου, Anna Privaloff, Αντρέας Παρασκευά, Άννα Βαρελλά, Αντρέας Νικολάου, Anna Reznikova, Cristina Countas, Irina Sigitova, Katie Sabry, Λούης Γιανναπής, Ludmila Budanov, Μαρία Μιχαήλ, Μάριος Βαρελλάς, Νικόλας Λαδόμματος, Pampos Charlambos, Tat Rosso.

Τα έσοδα από την έκθεση θα διατεθούν στην πρωτοβουλία CY4UA, μια πρωτοβουλία που ιδρύθηκε λίγο μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία με σκοπό την στήριξη των Ουκρανών προσφύγων που φτάνουν στην Κύπρο.

Με την ευκαιρία αυτή, η Γερμανική Πρεσβεία μαζί με τους εταίρους της στην ΕΕ και τη Δύση καταδικάζουν τη σκόπιμη και απρόκλητη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και εκφράζουν απερίφραστα την πλήρη αλληλεγγύη τους με τον ουκρανικό λαό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση