ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου: Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας Μ.Ο.V.E

Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης

Δελτίο Τύπου

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:30, στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων «Θρασύβουλος Θρασυβούλου» (Γρηγόρη Αυξεντίου 27, Πλατεία Ακροπόλεως Λάρνακα).

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα τελέσουν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης.

Η Έκθεση, η οποία έχει τίτλο «Move - Motivating Others through Voices of Experience», αποτελεί το επιστέγασμα του Φωτογραφικού Διαγωνισμού που διεξήχθη από 15 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2019. Στην Έκθεση, θα παρουσιαστούν φωτογραφίες που βραβεύτηκαν αλλά και διακρίθηκαν στον διαγωνισμό, ο οποίος έγινε εις μνήμη του Θρασύβουλου Θρασυβούλου, τέως Εκτελεστικού Γραμματέα του Οργανισμού Νεολαίας, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής ενημερωτικής εκστρατείας «Τime to Move».

Στον διαγωνισμό υποβλήθηκαν περισσότερες από 235 συνολικά φωτογραφίες, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις ιδέες και την αντίληψη της σημερινής πραγματικότητας από τους νέους της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί σύντομη τελετή βράβευσης των νικητών του φωτογραφικού διαγωνισμού.
Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας (τηλ.: 24-822580, email:kepli.larnaca@onek.org.cy)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Πληροφορίες: http://www.goldengallerycy.com, 97-771977, 99-643177

Art Deal by Kapatays

Μια μοναδική εικαστική εμπειρία μέσα από τις εξαίρετες δημιουργίες καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ