ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παράταση έκθεσης: «Η Μέρα Ξεκινά τη Νύχτα» του Λευτέρη Τάπα

Η έκθεση οργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος του NiMAC Project Room

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, το NiMAC [Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη] αποφάσισε να παρατείνει τη διάρκεια της έκθεσης Η Μέρα Ξεκινά τη Νύχτα του εικαστικού Λευτέρη Τάπα μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2021.

Ως γνωστόν, η έκθεση οργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος του NiMAC Project Room. Μέσω του Project Room, το Κέντρο προσκαλεί καλλιτέχνες να χρησιμοποιήσουν τον χώρο του NiMAC ως ένα τρισδιάστατο πεδίο έκφρασης, όπου μπορούν να αναπτύξουν τις εικαστικές, εννοιολογικές και φιλοσοφικές τους αναζητήσεις στη χωρική πραγματικότητα των τριών διαστάσεων.

Ο Λευτέρης Τάπας επιλέγει να εστιάσει στη σύζευξη των αντιθέτων –του φωτός με το σκοτάδι– και μέσα από μία επαναληπτική και αναστοχαστική διαδικασία αναζήτησης προσκαλεί τον θεατή σε ένα συναρπαστικό ταξίδι προς το φως.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν και πάλι ξεναγήσεις από τον καλλιτέχνη και εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: NiMAC, η έκθεση παρατείνεται μέχρι 27 Νοεμβρίου 2021. Ωράριο έκθεσης: Τρίτη – Σάββατο: 10:00 – 21:00. Παλιάς Ηλεκτρικής 19, 1016 Λευκωσία

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22797400, info@nimac.org.cy , www.nimac.org.cy, www.facebook.com/NiMACnicosia/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση