ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Reconfiguring motions από τον Λεόντιο Τουμπουρή

Μια εγκατάσταση στον χώρο που αποτελείται από βίντεο και γλυπτική στο korai

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το korai είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την ατομική έκθεση του Λεόντιου Τουμπουρή με τίτλο Reconfiguring motions, μια εγκατάσταση στον χώρο που αποτελείται από βίντεο και γλυπτική.

Τα έργα στην έκθεση είναι το αποτέλεσμα ενός ερευνητικού πρότζεκτ που περιλαμβάνει συνδέσεις μεταξύ περπατήματος και παραγωγής, αποδημίας και γης.

Η παραμόρφωση στις μεθόδους παραγωγής χειρονομιών και σωματικής δράσης του Τουμπουρή, μεταφέρονται στη νέα του δουλειά με τρόπους που οι θεατές καλούνται να προσλάβουν μέσω της κίνησης. Τα τελευταία χρόνια, ο Τουμπουρής έχει δημιουργήσει συσχετισμούς, συχνά μέσω εγχαράξεων, με μια ποικιλία υλικών όπως πηλό, δέρμα, ατσάλι, γυαλί και ψηφιακή εκτύπωση σε χαρτί.

Οι διαδικασίες παραγωγής που χρησιμοποιεί σε αυτή την έκθεση επεκτείνονται, διευρύνοντας τα όρια του εργαστηρίου του και του φυσικού χώρου ώστε να συναντηθούν στην εγκατάσταση που παρουσιάζεται στο Κοραή.

Απόσπασμα από το κείμενο της έκθεσης της Μαρίας Πετρίδη.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Κοραή, τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 17:00 -21:00 και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Απριλίου. Κοραή 6-8, 1016, Λευκωσία

Επικοινωνία: https://www.facebook.com/events/348663853843177/?ref=newsfeed,  99090773

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση