ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τιμήθηκε ο λαογράφος Νέαρχος Κληρίδης στην Ακαδημία Αθηνών

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Πολιτιστικό Ίδρυμα «Νέαρχος Κ. Κληρίδη» σε συνεργασία με το Σπίτι της Κύπρου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, παρουσία του Πρέσβη και Διπλωματών της Κυπριακής Δημοκρατίας, σημαντικών και εξεχουσών προσωπικοτήτων των ελληνικών Γραμμάτων και άλλων εκπροσώπων της ελληνικής Πολιτείας, στην Ακαδημία Αθηνών, εκδήλωση τιμητικής αναφοράς για το έργο του Λαογράφου της Κύπρου Νέαρχου Κληρίδη.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Πολιτιστικό Ίδρυμα «Νέαρχος Κ. Κληρίδη» σε συνεργασία με το Σπίτι της Κύπρου.

Σε ανακοίνωση από το Σπίτι της Κύπρου αναφέρεται ότι την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε η δημοσιογράφος, υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κύπρου, Άννα Σταφιδά. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών Αντώνιος Κουνάδης τον οποίο ανέγνωσε η δρ Αικατερίνη Καμηλάκη.

Μίλησαν ο Κώστας Κληρίδης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Νέαρχος Κ. Κληρίδης, Γενικός Εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο δρ Χρίστος Κληρίδης, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, Πρόεδρος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick, ο Πέτρος Παπαπολυβίου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Διευθυντής του Ιδρύματος και η δρ Αικατερίνη Καμηλάκη, πρώην Διευθύντρια του Κέντρου Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση