ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταβολή χορηγίας σε επαγγελματίες Τεχνών και Πολιτισμού

Δικαιούχοι όσοι είχαν λάβει το αντίστοιχο επίδομα το 2020

Newsroom K

Την έναρξη της καταβολής έκτακτης χορηγίας, από σήμερα 25 Φεβρουαρίου, στους επαγγελματίες των Τεχνών και του Πολιτισμού, ανήγγειλε με σχετική ανάρτηση του το Υπουργείο Παιδέιας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Αυτόματα δικαιούχοι είναι όσοι είχαν λάβει το αντίστοιχο επίδομα το 2020, ενώ εξετάζονται λοιπές αιτήσεις που εκκρεμούν. Η καταβολή του επιδόματος στους τελευταίους θα πραγματοποιηθεί όταν και εφόσον εγκριθούν. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι άρχισε σήμερα, 25 Φεβρουαρίου 2021, η διαδικασία καταβολής του έκτακτου επιδόματος στους δικαιούχους, οι οποίοι είχαν λάβει το αντίστοιχο επίδομα το 2020. Παράλληλα, έχουν αρχίσει οι νενομισμένοι έλεγχοι για τους υπόλοιπους αιτητές/αιτήτριες και ευθύς μόλις ολοκληρωθούν, θα καταβληθεί το επίδομα σε όσους/όσες κριθούν ως δικαιούχοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Υπαίθρια έκθεση στο ιστορικό κέντρο της παλιάς Λευκωσίας και ψηφιακή έκθεση στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Ιστορία έχει πρόσωπο

Στην έκθεση παρουσιάζονται 22 πίνακες, απεικονίζοντας σημαντικές μορφές μέσα από τα 320 μοναδικά πρόσωπα που ζωγράφισε ο ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η αμερικανική μόδα ξανά στο προσκήνιο από το Μητροπολιτικό Μουσείο

Επιστρέφει το Μet Gala

Οχι ένα αλλά δύο γκαλά σχεδιάζει το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης για τη φετινή και την επόμενη χρονιά
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ