ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ερωτηματολόγιο στο πλαίσιο στήριξης καλλιτεχνών με αναπηρία

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 30ή Ιανουαρίου 2023

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το Υφυπουργείο Πολιτισμού (Πολιτιστικές Υπηρεσίες) ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του έργου συνεργασίας «Europe Beyond Access», που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη», και έχει ως στόχο την υποστήριξη καλλιτεχνών με αναπηρία ώστε να σπάσουν τις γυάλινες οροφές στους τομείς του σύγχρονου θεάτρου και χορού, ετοιμάζεται έκθεση από το διεθνές δίκτυο πολιτιστικής κινητικότητας «On the Move».

Προκειμένου να ληφθούν οι πιο σχετικές πληροφορίες για την ετοιμασία της έκθεσης, έχει ετοιμαστεί ένα συνοπτικό ερωτηματολόγιο (Αγγλική έκδοση) για επαγγελματίες/εργάτες του πολιτισμού (με ειδικές ανάγκες και μη) που συμμετέχουν στους τομείς των Παραστατικών Τεχνών ή Φεστιβάλ, π.χ. ως καλλιτεχνικοί διευθυντές, προγραμματιστές, επιμελητές, γενικοί διευθυντές, διευθύνοντες σύμβουλοι, δημιουργικοί παραγωγοί, πολιτιστικοί μάνατζερ κ.λπ.

Είναι ευπρόσδεκτη και ενθαρρύνεται η ανατροφοδότηση από όλους τους επαγγελματίες- είτε έχουν ή όχι εμπειρία στον προγραμματισμό ή/και την υποστήριξη καλλιτεχνών με αναπηρία.

Το συνοπτικό ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeF8E-hUNkkDTSUbtLGiDUaABUl1duz_WwFo8dlOwuarf6JSA/viewform

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 30ή Ιανουαρίου 2023. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο ΣύγχρονηςΤέχνης ΔΙΑΤΟΠΟΣ παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση της Ευδοκίας Κύρκου
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Από το 2020, που άλλαξε το status της Αγίας Σοφίας και της Μονής της Χώρας, ο διεθνής οργανισμός έχει αντιδράσει «εγγράφως», ...
Kathimerini.gr
 |  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ