ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Κύπρια Stavri Papa ανάμεσα στους καλύτερους ανερχόμενους σκηνογράφους παγκοσμίως

Σε λίγες μέρες, στις 6 Αυγούστου θα εγκαινιαστεί η 5η Παγκόσμια Έκθεση Σκηνογραφίας (World Stage Design- WSD) η οποία διεξάγεται στο Κάλγκαρι του Καναδά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

 Σε λίγες μέρες, στις 6 Αυγούστου θα εγκαινιαστεί η 5η Παγκόσμια Έκθεση Σκηνογραφίας (World Stage Design- WSD) η οποία διεξάγεται στο Κάλγκαρι του Καναδά. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα βρίσκετε και η Κύπρια Σταύρη Πάπα (Stavri Papa) η οποία επιλέχθηκε, από διεθνής επιτροπή αναγνωρισμένων καλλιτεχνών, να εκθέσει την σκηνογραφική δουλεία της απο την παράσταση σύγχρονου χορού Kenophobia.

Φέτος το WSD έλαβε στο σύνολο 580 αιτήσεις συμμετοχης και η Σταύρη ξεχώρισε ανάμεσα στους 160 καλύτερους σχεδιαστές που επιλέχθηκαν συνολικά από όλο τον κόσμο (35 χώρες) και συγκεκριμένα στους 59 καλύτερους ανερχόμενους σχεδιαστές. Στην κατηγορία των ανερχόμενων σχεδιαστών η Σταύρη είναι το μοναδικό άτομο από την Κύπρο και Ελλάδα.

H παράσταση Kenophobia έλαβε χώρα το 2018 στην Λάρνακα στα πλαίσια της πρώτης Μπιενάλε Λάρνακας και ήταν μια πρωτοβουλία της Σταύρης σε συνεργασία με την Fibre Performing Arts και παραγωγή της Once In a Blue Moon.

Για να γιορτάσουν αυτό το γεγονός η δημιουργική ομάδα Once In a Blue Moon και η Fibre Performing Arts αποφάσισαν να ανεβάσουν διαδικτυακά την παράσταση για το κοινό στις 11 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προβολή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.onceinabluemoon.eu ή στο προφίλ @itsonceinabluemoon στο facebook και instagram.

Για όσους επίσης ενδιαφέρονται να πάρουν μια γεύση της παγκόσμιας αυτής έκθεσης και πολυθεματικού φεστιβάλ μπορούν να ακολουθήσουν την Σταύρη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram @stavri_papa.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση