ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:07
 

Κ. Τζελέπης και Γ. Βασιλείου: Οι Κύπριοι που νικούν την λευχαιμία (βίντεο)

Δείτε τις βραβεύσεις της χθεσινής βραδιάς των βραβείων Τράπεζα Κύπρου «Man of the Year 2019»

Newsroom K

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Απριλίου τα «Τράπεζα Κύπρου Man of the year awards 2019» ο μεγαλύτερος και μακροβιότερος θεσμός βράβευσης στην Κύπρο.

Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς ήταν ο Τάσος Τρύφωνος, την ψυχαγωγία του κοινού ανέλαβε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν οι 18 υποψήφιοι και 10 βραβευθέντες άνδρες που μας συγκίνησαν και μας ενέπνευσαν τη χρονιά που πέρασε με τα επιτεύγματά τους στα επιχειρηματικά, επιστημονικά, πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δίνοντας στους νικητές το μεγάλο βραβείο Man of the Year εξέφρασε την περηφάνεια του, διότι όπως είπε, «o Γιώργος Βασιλείου και ο Κωνσταντίνος Τζελέπης δεν έχουν επαναπαυθεί με το πρώτο εύρημα, αλλά συνεχίζουν τις εργασίες και θέλω να ευχηθώ από τα βάθη της ψυχής μου, όπως και όλοι μας, να έχουν τις καλύτερες δυνατές επιτυχίες». Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι «χαρακτηρίστηκαν ως μια μοναδική περίπτωση από την παγκόσμια ιατρική εταιρεία και μέσα από τις δράσεις τους προσπαθούν να δώσουν νέα ελπίδα σε όσους των συνανθρώπων μας υποφέρουν από την ανίατη αρρώστια η οποία, δυστυχώς, εξαπλώνεται ως επιδημία»

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στην Εύη Παπαδοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή με αυτή την ασθένεια. «Εύχομαι δύναμη και κουράγιο σε όσους υποφέρουν, ευτυχώς που υπάρχουν επιστήμονες όπως τον Δρ. Βασιλείου και Δρ. Τζελέπη, που αγωνίζονται και προσπαθούν να δώσουν ό,τι καλύτερο και ό,τι χρωστούμε στους συνανθρώπους μας», σημείωσε.

Δείτε τις εμφανίσεις στο Red Carpet:

Αναλυτικά τα βραβεία

Επιστήμονες της χρονιάς
Δρ Κωνσταντίνος Τζελέπης και δρ Γιώργος Βασιλείου

Αθλητής της χρονιάς
Παύλος Κοντίδης

Πολιτισμός
Αντρέας Μαυρομμάτης

Μanager της Χρονιάς by Cyta
Kωνσταντίνος Χριστοφίδης

Συνολικής προσφοράς
Xαμπής Τσαγκάρης

Αντρας που μας ενέπνευσε
Χρίστος Μισός

Τιμής Ένεκεν
Παντελής Αθηνής

Έλληνας της Χρονιάς
Κυριάκος Παπαδόπουλος

20 χρόνια προσφοράς
Μιχάλης ΧΓιάννης

Man of the Year
δρ Κωνσταντίνος Τζελέπης και δρ Γιώργος Βασιλείου

Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2019 και η φετινή τελετή δεν θα πραγματοποιούνταν με τέτοια επιτυχία και αποδοχή από το κοινό, εάν το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» δεν έβρισκαν συνοδοιπόρους στη σπουδαία προσπάθειά τους τους χορηγούς και υποστηρικτές. Θερμές ευχαριστίες, λοιπόν, στους Τράπεζα Κύπρου, CYTA, Char. Pilakoutas Ltd, ΟΠΑΠ Κύπρου, Vodka Grey Goose, Sacoor Brothers τους ελεγκτές της διαδικασίας, την εταιρεία Deloitte, το Royal Hall, καθώς και τα Ζαχαροπλαστεία Pralina.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Μια ενανθρώπιση με κόστος

Μια ενανθρώπιση με κόστος

Ο Νεοκλής Νεοκλέους στην παράσταση «Πίθηκος – Άνθρωπος» από το Θέατρο ΑντίΛογος μίλησε για την εν αλύσεσι ελευθερία
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ
X