ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κανονικά τα μαθήματα χαρακτικής στη Σχολή του Τσαγκάρη

Για τις 14 Αυγούστου προγραμματίστηκε μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση στα Πλατανίστεια

Newsroom K

Η Σχολή  Χαρακτικής του  Χαμπή Τσαγκάρη σε ανακοίνωσή της αργά το απόγευμα ανακοίνωσε ότι μετά και τη διευθέτηση του ζητήματος που είχε προκύψει και την προσωρινή αναστολή της λειτουργία της δηλώνει έτοιμη να πραγματοποιήσει τα δωρεάν μαθήματα χαρακτικής, όπως γίνεται εδώ και 23 χρόνια. 

Μάλιστα, όπως είχε ήδη πει στην «Κ» ο Χαμπής Τσαγκάρης στις 14 Αυγούστου θα γίνει καλλιτεχνική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Μουσείου και θα καταλήξει σε συναυλία με τους Monsieur Doumani, τον Μιχάλη Τερλικκά και τον Ευαγόρα Καραγιώργη με ελεύθερη είσοδο.

 

Η ανακοίνωση της Σχολής

Η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή μετά την λήξη του αποκλεισμού ανακοινώνει με ικανοποίηση ότι τελικά θα γίνουν δωρεάν μαθήματα χαρακτικής στα Πλατανίστεια όπως κάθε χρόνο εδώ και 23 συνεχή χρόνια, στην μνήμη του δασκάλου του Χαμπή, Α. Τασσου. Θα γίνουν από την Τετάρτη 08.08.2018 μέχρι την Κυριακή 12.08.2018 και από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 14:00. 

Θα γίνουν μετά την έκρηξη αγάπης που εκδηλώθηκε από τους χιλιάδες μαθητές και τους φίλους της Σχολής και την άρση του αποκλεισμού. Τα μαθήματα θα είναι ανοιχτά σε όποιον ενδιαφέρεται κάθε ηλικίας ή μορφωτικού επιπέδου.
Καλλιτεχνική εκδήλωση για την Ειρήνη και τον Πολιτισμό

Στις 14 Αυγούστου προσκαλούμε όλους σας σε καλλιτεχνική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Μουσείου Χαρακτικής Χαμπή. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα καταλήξει σε συναυλία με τους Monsieur Doumani, το Μιχάλη Τερλικκά και τον Ευαγόρα Καραγιώργη. Το Μουσείο και η Σχολή θα είναι ανοικτά για το κοινό. Είσοδος Ελεύθερη.

 

Προσωπικό μήνυμα του Χαμπή

Ο πολιτισμός ενίκησεν

Εξισ̆είλησεν η αγάπη σας τζ̆ι εμπήκετε βαθκειά στην καρκιάν μου!
Εφέξετε τζ̆ι εδιαλύσετε το σκότος.
Αννοίξετε την στράταν της Σχολής Χαρακτικής τζ̆ι ευχαριστώ σας πολλά!

Ο πολιτισμός ενίκησεν.

Πάρα πολλά τα συγκινητικά σας μηνύματα συμπαράστασης. Μεινίσκουν αξέχαστα μέσα μου, διούν μου δύναμην τζ̆αι καρτερώ να σας ανταποδώσω την ίδιαν αγάπην τζ̆αι να σας φκάλω ασπροπρόσωπους.

Η Σχολή Χαρακτικής εννά συνεχίσει το έργον της, με την ίδιαν αγάπην σε ούλλους, που την υπέροχην ομάδαν μας.

Ευχαριστώ πολλά τον καθέναν σας ξεχωριστά, για την δικήν του συμβολήν!
Επαρελάσετε αγωνιστικά που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τζ̆αι επιτόπου στην στράταν που μας εκλείσαν. Εκτεθήκετε στην φωδκιάν των δράκων τζ̆ι εσβήσετε την.

Η υπέροχη ομάδα της Σχολής μας τζ̆ι εγιώ είδαμεν σας, εθαυμάσαμεν σας, εμείνετε στην ιστορίαν ως οι αληθινοί υπερασπιστές του πολιτισμού.
Κάπκοιοι επουλούσαν μας παραμύθκια τζ̆ι επολεμήσαν μας, άλλοι εκουρρώσαν τζ̆ι έν είπαν λέξην. Ο καθένας μας άφηκεν τ’ αποτυπώματα του.
Εμείς συνεχίζουμεν τες χαράξεις μας τζ̆αι τα τυπώματα των έργων της ψυσ̆ής μας.
Καρτερούμεν σας την Τετάρτην 8 τ’ Αούστου στα Πλατανίστεια, να συνεχίσουμεν τα δωρεάν μαθήματα χαρακτικής στην μνήμην του δασκάλου μου Α.Τάσσου! Καρτερούμεν σας τζ̆αι στες 14 του μήνα στην καλλιτεχνικήν εκδήλωσην στο αμφιθέατρον του Μουσείου μας.

Ευχαριστώ πολλά τους δημάρχους, κοινοτάρχες τζ̆ι άλλους παράγοντες, που ’βουρήσαν ν’ αγκαλιάσουν την Σχολήν Χαρακτικής Χαμπή τζ̆ι επροσφέραν της στέγην κοντά τους: Γεροσκήπου, Λάρνακα, Βάσα, Πισσούρι, Μαλλιά, Σπήλια, Λάνια, Μαζωτός, Αγλαντζ̆ιά τζ̆ι αλλού πό’ν τα συγκράτησα.
Η Σχολή μας έσ̆ει την στέγην της στα Πλατανίστεια, αλλά ταξιδεύκει σε ούλλην την Κύπρον. Θα βρεθούμεν στα ταξίδκια.

Χαμπής

3 τ’ Αούστου 2018

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X