ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Amagalmation: Μάγεψαν το Αββαείο του Ουεστμίνστερ οι Κυπριακές φωνές (βίντεο)

Αισθανόμαστε περήφανοι που το Υπουργείο Εξωτερικών, μαζί με το Υφυπουργείο Πολιτισμού και άλλους φορείς και ιδρύματα, στηρίξαμε αυτή την προσπάθεια, αναφέρει το Υπουργείο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι Κυπριακές φωνές μάγεψαν την Τρίτη το Αββαείο του Ουεστμίνστερ σε μία ξεχωριστή παράσταση για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

H γυναικεία χορωδία Amagalmation συμμετείχε στην επίσημη τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, την περασμένη Δευτέρα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, στο Λονδίνο.

Η τελετή έγινε στην παρουσία του Bασιλιά Καρόλου και της Bασιλικής συζύγου του Καμίλα, και συνοδεία του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, του Κόμη και της Κόμισσας του Ουέσεξ, της Βασιλικής Πριγκίπισσας και του αντιναύαρχου Σερ Τιμ Λόρενζ.

Το θέμα της Ημέρας της Κοινοπολιτείας ήταν «Διαμορφώνοντας ένα αειφόρο και ειρηνικό κοινό μέλλον» και στην τελετή έχουν προσκληθεί 2.000 άτομα, περιλαμβανομένων των Υπάτων Αρμοστών που εκπροσωπούν τις χώρες-μέλη της Κοινοπολιτείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η τελετή θα αναμεταδίδεται ζωντανά από το BBC σε εκατομμύρια κόσμου.

Όπως αναφέρει το ΥΠΕΞ, «τα μέλη της γυναικείας χορωδίας Amalgamation, ερμήνευσαν το κομμάτι «Exile of Eros», και «τραγουδώντας με τα ηχοχρώματα του τόπου μας», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ιδρύτρια και μαέστρος της χορωδίας Βασιλική Αναστασίου, ταξίδευσαν τον κόσμο που είχε την τύχη να τους ακούσει, στην Κύπρο μας. Αισθανόμαστε περήφανοι που το Υπουργείο Εξωτερικών, μαζί με το Υφυπουργείο Πολιτισμού και άλλους φορείς και ιδρύματα, στηρίξαμε αυτή την προσπάθεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο ΣύγχρονηςΤέχνης ΔΙΑΤΟΠΟΣ παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση της Ευδοκίας Κύρκου
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ