ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν ενημερωθεί οι φορείς

Τα αποτελέσματα του Προγράμματος Πολιτισμού έπρεπε να είχαν κοινοποιηθεί μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2023

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» η εξέταση των αιτήσεων του «Προγράμματος Χορηγιών Πολιτισμού», για το έργο «Υποστηρικτικές Δραστηριότητες για την Ανάπτυξη της Μουσικής», έχει ολοκληρωθεί και έχουν εγκριθεί και τα πρακτικά. Ως εκ τούτου, σταδιακά θα αρχίσουν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι φορείς, μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα του Προγράμματος έπρεπε να είχαν κοινοποιηθεί στους φορείς μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2023, κάτι που δεν έχει μέχρι σήμερα γίνει, φέρνοντας αναστάτωση στους ανθρώπους της μουσικής και όχι μόνο.

Για το θέμα είχε παρέμβει χθες με επιστολή του προς τον υφυπουργό Πολιτισμού Μιχάλη Χατζηγιάννη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης, καλώντας τον υφυπουργό να προβεί σε ενέργειες για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Νέο πρόγραμμα Κύπρια 

Όπως πληροφορείται η «Κ» και η εξέταση των αιτήσεων για το πρόγραμμα των πρώην «Κύπρια» βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται σύντομα να αρχίσουν να ενημερώνονται οι αιτητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση