ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:36
 

14ο Cyprus Rialto World Music Festival Λεμεσού

Το τζαζ σχήμα Ioannis Vafeas Trio σε πρωτότυπες συνθέσεις Κύπριων συνθετών

Newsroom K

Το τρίο του γνωστού ντράμερ Ιωάννη Βαφέα θα παρουσιάσει στο Rialto World Music Festival στη Λεμεσό πρωτότυπες συνθέσεις του Γλαύκου Κοντεμενιώτη και άλλων Κύπριων συνθετών, καθώς επίσης και επιλογές από το διεθνές ρεπερτόριο της τζαζ. Μαζί με τον Ιωάννη Βαφέα στα νέα μουσικά μονοπάτια θα περπατήσουν ο πιανίστας Χρίστος Γερολατσίτης και ο μπασίστας Μιχάλης Μέσσιος.

Η ισχύς εν τη ενώσει

Οι τρεις μουσικοί της κυπριακής Τζαζ σκηνής ένωσαν τις δυνάμεις τους σχηματίζοντας το Ioannis Vafeas Trio, φιλοδοξώντας να προσθέσουν ο καθένας τη δική του καλλιτεχνική άποψη, την προσωπικότητα και το ταλέντο του, για να αναδείξουν τον ήχο της αυθεντικής τζαζ μουσικής. Ο Ιωάννης Βαφέας και ο Μιχάλης Μέσσιος έχουν μια μακρόχρονη κοινή και δημιουργική μουσική διαδρομή. Η αλληλοκατανόηση και σύνδεση τους τόσο πάνω στη σκηνή, αλλά και εκτός σκηνής, τους επιτρέπει να αλληλεπιδρούν εύκολα και να φέρνουν τον ενθουσιασμό στο ακροατήριό τους. Ο νεαρός και ταλαντούχος πιανίστας Χρίστος Γερολατσίτης ολοκληρώνει το τρίο με το ταλέντο και την ενέργειά του. Οι τρεις καλλιτέχνες έχουν εμφανιστεί σε σημαντικά φεστιβάλ και αίθουσες συναυλιών στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες: Πλατεία Ηρώων, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, ώρα 9:00 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη

Επικοινωνία:  τηλέφωνο77 77 77 45,  www.cyprusrialtoworldmusic.com  www.rialto.com.cy

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Η δημιουργία του Piano Quartet, προέκυψε από την ανάγκη τεσσάρων πιανιστριών να αφήσουν πίσω τη μοναξιά μιας σόλο εμφάνισης

Piano Quartet: Επιστρέφει το Musical Bridges

Συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα μέρη της Κύπρου, με στόχο να χαρίσουν στο κοινό μοναδικές μουσικές στιγμές
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
X