ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόστολος Καλδάρας - «Τα μεγάλα Τραγούδια»

Τραγουδούν: Σοφία Παπάζογλου – Πάρης Παράσχος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τρεις συναυλίες-αφιέρωμα σε έναν από τους σπουδαιότερους συνθέτες του λαϊκού τραγουδιού τον μεγάλο Απόστολο Καλδάρα θα πραγματοποιηθούν στις 28,29 και 30 Ιουλίου. Όπως αναφέρεται, οι συναυλίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Πολιτιστική Αποκέντρωση» του Υφυπουργείου Πολιτισμού, με ελεύθερη είσοδο.

Δύο εξαίρετες λαϊκές φωνές η Σοφία Παπάζογλου και ο Πάρης Παράσχος θα τραγουδήσουν τα αθάνατα τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα Τραγούδια που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού όπως τα: «Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι», «Συ μου χάραξες πορεία», «Όποια και να σαι», «Φαντασία», «Ένα αστέρι πέφτει πέφτει», «Εβίβα ρεμπέτες», «Αν είν η αγάπη έγκλημα», «Μην τα φιλάς τα μάτια μου», «Πετραδάκι-πετραδάκι», «Μην κάνεις όνειρα τρελά», «Φέρτε μια κούπα με κρασί», «Όνειρο Απατηλό» και τόσα άλλα ανεκτίμητης αξίας.

Τραγούδια χωρίς ημερομηνία λήξης, με τα λόγια των μεγάλων στιχουργών όπως του Πυθαγόρα, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Κώστα Βίρβου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, κ.α.. Να σημειωθεί ότι την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έκανε η Γεωργία Μεσιήτη, ενώ τιμητική η συμμετοχή στις τρεις αυτές συναυλίες, του γιου του Απόστολου του επίσης συνθέτη Κώστα Καλδάρα, που θα ανέβει στη σκηνή για να μοιραστεί με τον κόσμο σημαντικές στιγμές του πατέρα του μέσα από την ίδια την ιστορία των τραγουδιών, αλλά και για να συμβάλει με την κιθάρα και την παρουσία του σε ένα ένθετο αφιέρωμα με τραγούδια δικά του.

Καλλιτεχνική επιμέλεια - Oργάνωση παραγωγής: Γεωργία Μεσιήτη

Ενορχήστρωση – Διεύθυνση ορχήστρας: Άγγελος Χεϊπέλογλου

Παίζουν οι μουσικοί:

Μιχάλης Γρηγορίου - Πιάνο
Αντρέας Ευστρατίου - Τύμπανα
Νίκος Νικολαΐδης - Μπουζούκι
Κώστας Χαλλούμας – Κοντραμπάσο
Άγγελος Χεϊπέλογλου : Κιθάρα
Χριστόδουλος Χριστοδούλου - Βιολί

Οι συναυλίες:

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 | 20:30
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΒΑΤΣΙΝΙΆΣ

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 | 20:30
ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ | Κοινοτικός χώρος εκδηλώσεων

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 | 20:30
ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑΣ -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ παρουσιάζει την επερχόμενη δράση του καλλιτεχνικού προγράμματος φιλοξενίας ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Μια Κυριακάτικη, απογευματινή βόλτα, σε όμορφες πλατείες της Πάφου, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει συναυλίες ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ