ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:02
 

Δύο συναυλίες στην Κύπρο από τον Freedom Candlemaker

Οι live εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν σε Λάρνακα και Λεμεσό

Δελτίο Τύπου

Ο Freedom Candlemaker (Λευτέρης Μουμτζής) φέρνει το εκρηκτικό του συγκρότημα από την Ελλάδα στην Κύπρο για να δώσει δύο συναυλίες για το νέο του άλμπουμ Beaming Light!

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2019 με την Inner Ear Records, με μια πρεμιέρα και μια υπέροχη δισκοκριτική από το διάσημο βρετανικό online περιοδικό The 405. Πολλές εξαιρετικές κριτικές ακολούθησαν από τον ελληνικό και τον διεθνή Τύπο. Eίχε προηγηθεί τον Δεκέμβριο του '18 το εκπληκτικό βίντεο κλιπ για το κομμάτι Astral Body.

Το άλμπουμ παρουσιάστηκε στην Αθήνα τον περασμένο Απρίλιο και απέσπασε εκπληκτικά σχόλια από το αθηναϊκό κοινό.

Το ζωντανό συγκρότημα αποτελείται από τον Λευτέρη Μουμτζή στα φωνητικά και το μπάσο, τον Δημήτρη Foken στην κιθάρα και τα φωνητικά, τον Βασίλη Βλαχάκο στην κιθάρα και τα φωνητικά, τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τα φωνητικά και τον Δημήτρη Οικονόμου στα τύμπανα και τα φωνητικά.

Πότε - Που

23 Μαϊου στο Sousami στη Λεμεσό στις 20:00 

24 Μαίου στο Savino Live στη Λάρνακα στις 21:30 / Reservations: 99426011 - 99860304

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Μέσα από τα λιγότερο γνωστά τους τραγούδια, η Αλέξια αναδεικνύει ποιες ήταν, τι ένοιωθαν για όσα συνέβαιναν γύρω τους στον κόσμο

A Jazzy Christmas Night με την Αλέξια

Ερμηνεύει ορισμένα από τα πιo αγαπημένα χριστουγεννιάτικα κινηματογραφικά τραγούδια εποχής, από τις αρχές του 1900 και από ...
Newsroom K
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
X