ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα των 90’s έρχεται στην Κύπρο

Hooverphonic live στο Monte Caputo στη Λεμεσό

Δελτίο Τύπου

Οι Hooverphonic, το βελγικό pop-rock ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στη Φλάνδρα το 1995 και γνώρισε τεράστια παγκόσμια επιτυχία την δεκαετία του ’90 και των 00’s, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στην Κύπρο, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024, στο MONTE CAPUTO, στη Λεμεσό.

Στην αρχή της καριέρας τους, η μουσική του γκρουπ ταξινομήθηκε ως trip-hop, αλλά πολύ γρήγορα το γκρουπ άρχισε να παίζει και διαφορετικά είδη. Επί του παρόντος, η δουλειά τους κατατάσσετε συχνά στο lounge είδος. Το συγκρότημα κατάφερε να γίνει γνωστό σε παγκόσμιο επίπεδο με το σινγκλ τους "2 Wicky", το οποίο έγινε το soundtrack της ταινίας του Bernardo Bertolucci “Stealing Beauty” (1996). To 2000 κυκλοφόρησαν το αλμπουμ “The Magnificent Tree” με highlight το γνωστό και αγαπημένο σε όλους "Mad About You". To 2021 oι Hooverphonic επέστρεψαν στην ευρωπαϊκή σκήνη εκπροσωπώντας το Βέλγιο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021, με το τραγούδι "The Wrong Place".

Toν Μάρτιο 2024, κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Fake Is The New Dope”, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα τραγούδια “Don't Think”, “Por Favor”, “Then I Found You” και “The Best Day Of Our Life”.

Το νέο άλμπουμ των Hooverphonic υπόσχεται να είναι χορευτικό και εθιστικό, γεμάτο με στοιχεία από τη δεκαετία του '90. Κάτι που είναι απολύτως λογικό, καθώς οι Hooverphonic είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την εν λόγω εποχή!

Εμείς ανυπομονούμε να απολαύσουμε ζωντανά τις παλιές και αγαπημένες τους επιτυχίες αλλά και τα νέα τραγούδια τους, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024, στο MONTE CAPUTO, στη Λεμεσό.

Τοποθεσία: MONTE CAPUTO ΛΕΜΕΣΟΣ

Ημερομηνία: 10/05/2024

Διάρκεια: 1.5 Ώρα

Εισιτήρια: Απο SoldOut Tickets

https://www.soldoutticketbox.com/easyconsole.cfm/page/select_seats_newil/block_id/1907&event_day_id=9857&lang=el

Χορηγός Επικοινωνίας Deejay Radio 93.5

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση