ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επετειακό 10o Φεστιβάλ Φέγγαρος 2022 στον Κάτω Δρυ

Στο μουσικό φεστιβάλ έχουν προγραμματιστεί περισσότερα από 40 acts Κυπρίων αλλά και διεθνούς φήμης καλλιτεχνών

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Ξεκινάει το 10ό Φεστιβάλ του Φέγγαρου την Πέμπτη 28 Ιουλίου στη φιλόξενη κοινότητα του Κάτω Δρυ της επαρχίας Λάρνακας. Το φεστιβάλ θα γεμίσει μουσικές ολόκληρο το χωριό για τρεις ολόκληρες μέρες, από την Πέμπτη έως το Σάββατο 30 Ιουλίου με περισσότερους από 45 μουσικούς και μπάντες, στις τρεις σκηνές που έχουν στηθεί στο χωριό, το οποίο ουσιαστικά έχει μεταμορφωθεί σε ένα πολύ μεγάλο μουσικό σκηνικό, έτοιμο να φιλοξενήσει τους πιστούς φίλους του Φεστιβάλ.

Φωτ. Emma-Louise-Charalambous

Όπως είπε (δείτε εδώ) στην «Κ» ο Λευτέρης Μουμτζής πως ήδη το Μουσικό Χωριό, που διοργανώθηκε πριν από το Φεστιβάλ (από τις 21 Ιουλίου μέχρι και τις 26 Ιουλίου), ήταν ένα πολύ ωραίο κτίσιμο για ό,τι θα ακολουθήσει στον Φέγγαρο. «Οι μουσικές συμπράξεις είναι κάτι μοναδικό, τόσο στο Μουσικό Χωρίο, όσο και στο Φεστιβάλ». Ο Λευτέρης είπε πως ο Φέγγαρος δεν είναι μόνο για τους μουσικούς, οι οποίοι αλληλεπιδρούν, ανταλλάσσουν νότες... αλλά για όλους τους λάτρεις της μουσικής: «Ένα όμορφο πράγμα που βλέπουμε στον Φέγγαρο είναι ότι δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο κοινό, βλέπουμε από ένα μωρό στην κούνια του, έως έναν πιο ηλικιωμένο πρόσωπο». Σχετικά με το Line Up ο Λευτέρης Μουμτζής λέει πως είναι πάρα πολύ μεγάλο το Line Up, με περισσότερα από 45 acts: «Είναι όλα πολύ ωραία και ιδιαίτερα, τίποτε δεν μπήκε στο πρόγραμμα απλώς για να γεμίσει. Μαζεύτηκε πάρα πολύ μουσικό, άλλωστε δύο editιons δεν έγιναν. Πολλά και διαφορετικά για όλους/ες που θα έρθουν».

Φωτ. Emma-Louise-Charalambous

Οι τρεις σκηνές του Φεστιβάλ είναι το Field Stage, η μεγάλη σκηνή, το Village Stage στο κέντρο του Χωριού και η Calsberg Beer Garden, επί του κεντρικού δρόμου του χωριού. Επίσης, όπως είπε ο Λευτέρης φέτος θα υπάρχουν και secret locations, όπου κάθε βράδυ θα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις έκπληξη, που θα ανακοινώνονται για την τοποθεσία τους, μέσω ίντερνετ, μισή ώρα πριν την έναρξή τους.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για τον Κάτω Δρυ για να απολαύσετε μουσικές και παρέα.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Info/Tickets: www.fengaros.com | Facebook: www.facebook.com/fengaros | Instagram: www.instagram.com/fengaros

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση