ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φιλανθρωπική Συναυλία «Ένα Τραγούδι, Μια Ευχή»

Καλλιτέχνες που νίκησαν τον καρκίνο συναντώνται στη σκηνή για μια μουσική βραδιά γεμάτη συναισθήματα

Δελτίο Τύπου

Νότες αισιοδοξίας, νότες ελπίδας και αγάπης θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, στις 20:30. H Φιλανθρωπική Συναυλία «Ένα Τραγούδι, Μια Ευχή» που παρουσιάζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Mια Ευχή», έρχεται να καθηλώσει το κοινό και να δημιουργήσει μια αλυσίδα αγάπης και προσφοράς για όλα τα παιδιά που παλεύουν με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. 

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της βραδιάς, καλλιτέχνες που πάλεψαν οι ίδιοι με τον καρκίνο, που έδωσαν το δικό τους αγώνα και βγήκαν νικητές. Καλλιτέχνες που με θάρρος ανεβαίνουν στη σκηνή και μας ταξιδεύουν με μελωδίες και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα.

Νάσια Τραχωνίτου, Παμπίνα Κοντέα, Γεωργία Κόμπου και Νεφέλη Αντωνίου, μετά και από την παρότρυνση του ιατρού Δρος Γιώργου Άστρα Παθολόγου- Ογκολόγου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και την αγάπη τους για το τραγούδι και τη μουσική… Δίνουν μαθήματα ζωής και στέλνουν μηνύματα φωτεινά και αισιόδοξα. Μαζί τους σε αυτό το υπέροχο μουσικό συναπάντημα η Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου, Υπαστυνόμου Θεόδωρου Ηροδότου.

Η Φιλανθρωπική Συναυλία «Ένα Τραγούδι, Μια Ευχή» έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Υψηλής Προστάτιδας του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», Κυρίας Φιλίππας Καρσερά – Χριστοδουλίδη, ενώ τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν για ενίσχυση του σπουδαίου έργου του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή».

Ας ενώσουμε λοιπόν στις 27 Σεπτεμβρίου όλοι τη φωνή μας, ας γίνουμε μέρος αυτής της γεμάτης συναισθήματα μουσικής βραδιάς και ας τραγουδήσουμε παρέα με τις μαχήτριες της ζωής, εκφράζοντας την υποστήριξη και την αγάπη μας προς όλα τα παιδιά που νοσούν με καρκίνο και δίνουν το δικό τους τιτάνιο αγώνα επιβίωσης.

Είσοδος: 10 ευρώ

Προπώληση Εισιτηρίων: Soldout Tickets

Πληροφορίες: 22311277, 99448723

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

«Πάντα έχει σημαντική θέση η εγχώρια μουσική σκηνή στο φεστιβάλ. Αναδεικνύουμε πολλούς καλλιτέχνες στις σκηνές μας, που ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ