ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

London 3: George Κontrafouris Τrio

Ο κορυφαίος Έλληνας πιανίστας, οργανίστας και συνθέτης Γιώργος Κοντραφούρης έρχεται για πρώτη φορά στην Αξιοθέα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο κορυφαίος Έλληνας πιανίστας, οργανίστας και συνθέτης Γιώργος Κοντραφούρης έρχεται για πρώτη φορά στην Αξιοθέα για μία μόνο παράσταση που θα μας οδηγήσει στα μονοπάτια της τζαζ, μέσα από μια μουσική δροσερή, ατμοσφαιρική και ανάλαφρη.

Μουσικοί του συνοδοιπόροι σ’ αυτή τη μοναδική συναυλία, ο κιθαρίστας, συνθέτης και καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου Στέφανος Ανδρεάδης και ο καταξιωμένος ντράμερ Billy Pod (Βασίλης Ποδαράς), ο οποίος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και πρόσφατα επιλέχθηκε από το γαλλικό περιοδικό Batterie Μagazine ανάμεσα στους 10 σημαντικότερους νέους ντράμερ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στους φίλους της τζαζ για πρώτη φορά ζωντανά τη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Κοντραφούρη με τίτλο LΟNDΟN 3, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022, αλλά και κομμάτια από τη δισκογραφία τους ως Flying Jazz με πρωτότυπες συνθέσεις, αλλά και επιλογές τους από το κλασσικό ρεπερτόριο της τζαζ.

Περισσότερες Πληροφορίες 

Πότε/Πού: Παρασκευή 24 Ιουνίου, ώρα 8:30 μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου, Αρχοντικό Οδού Αξιοθέας, Αρχοντικό Οδού Αξιοθέας. Παλιά Λευκωσία

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση