ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:15
 

Μια βράδια κλασικής μουσικής

Συμμετέχει η μετζο-σοπράνο, ποιήτρια και μεταφράστρια Λένια Ζαφειροπούλου.

Δελτίο Τύπου

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Λευκωσία, σε συνεργασία με τη Μουσική Ακαδημία Λευκωσίας ARTE, διοργανώνει μουσική βραδιά με έργα συνθετών της κλασικής και ρομαντικής περιόδου.

Συμμετέχει η μετζο-σοπράνο, ποιήτρια και μεταφράστρια Λένια Ζαφειροπούλου. Η Λένια Ζαφειροπούλου έχει συνεργαστεί με τις ορχήστρες Philharmonia Orchestra, Welsh National Opera, την Συμφωνική Ορχήστρα της Κύπρου και με όλες τις ελληνικές ορχήστρες.

Μαζί της ο πιανίστας Στέφανος Θωμόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει ηχογραφήσει επτά δίσκους, (το έργο του Ξενάκη για πιάνο ‘Timpani’ και το Τέταρτο κοντσέρτο του Μπετόβεν στην εκδοχή του για πιάνο και κουιντέτο εγχόρδων ‘Chant de Linos’).

Οι δύο καλλιτέχνες θα εκτελέσουν έργα των Franz Schubert, Johannes Brahms και Ludwig Van Beethoven. Τετάρτη 9 Μαΐου 8:30 μ.μ. Μουσική Ακαδημία ARTE, Λεωνίδου 34-36, Λευκωσία. Τηλέφωνο κρατήσεων: 22676823/ 22445122. Είσοδος ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Μέσα από τα λιγότερο γνωστά τους τραγούδια, η Αλέξια αναδεικνύει ποιες ήταν, τι ένοιωθαν για όσα συνέβαιναν γύρω τους στον κόσμο

A Jazzy Christmas Night με την Αλέξια

Ερμηνεύει ορισμένα από τα πιo αγαπημένα χριστουγεννιάτικα κινηματογραφικά τραγούδια εποχής, από τις αρχές του 1900 και από ...
Newsroom K
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
X