ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μουσικό συναπάντημα χορωδίας ΑΡΗΣ και Στέλιου Πισή

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στις 16 Μαΐου, ώρα 8.30μμ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η χορωδία ΑΡΗΣ θα έχει ένα μελωδικό συναπάντημα με τον Στέλιο Πισή τιμώντας έτσι την τεράστια του προσφορά στη μουσική και τον πολιτισμό, εκδήλωση η οποία θα βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη.

Η χορωδία έχει καθιερώσει ανάμεσα στις άλλες μουσικές της δραστηριότητες την κατά καιρούς διοργάνωση εκδηλώσεων για να τιμήσει ανθρώπους της μουσικής και του πολιτισμού παρουσιάζοντας μέρος από το έργο τους στο κοινό της Λεμεσού και γενικότερα σε όλη την Κύπρο. Η εκδήλωση αυτή θεωρείται από όλα τα μέλη της χορωδίας ως πολύ σημαντική και αποτελεί τίτλο τιμής διότι με αυτή τιμά ένα εξαίρετο υπηρέτη του πολιτισμού.

Ο Στέλιος Πισής είναι ένας από τους πιό αξιόλογους συνθέτες μας, ο οποίος παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει, δεν σταμάτησε ούτε μέρα να συνθέτει μουσική, να ενορχηστρώνει και να μας δωρίζει το θεόπνευστο του έργο. Στην εν λόγω συναυλία θα παρουσιαστούν κάποια από τα ωραιότερα τραγούδια του όπως «το νανούρισμα της Σοφίας», «Ψηφίδες», «Πρωινό μου τραγούδι» και άλλα μουσικά του μαργαριτάρια από τη χορωδία η οποία θα πλαισιώνει τους πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες: Ανδρέα Αροδίτη, Χριστιάνα Παύλου, Δημήτρη Φανή, Χριστιάνα Παύλου και Σοφία Πατσαλίδου. Τη συναυλία θα συνοδεύσει δεκαμελής ορχήστρα . Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση θα έχει ο μαέστρος της χορωδίας Σόλων Κλαδάς. Καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχηστρώσεις ο Στέλιος Πισής.

Την εκδήλωση χορηγούν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του ΥΠΠΑΝ, η ΟΠΑΠ Κύπρου και ο Δήμος Λεμεσού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στις 16 Μαΐου, ώρα 8.30μμ.

Είσοδος: 10 ευρώ

Εισιτήρια από το SoldΟutΤicketBox.com και το ταμείο του Θεάτρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Γίνε και εσύ κομμάτι του 5ου Make Music Cyprus και υπέβαλε την συμμετοχή σου τώρα!
Δελτίο Τύπου
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Τα δύο έργα που παρουσιάζει η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ