ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μουσικό ταξίδι στους καιρούς, που συνεχίζουν να είναι χαλεποί

Το μουσικό σύνολο Μακρύδρομος παρουσιάζει τραγούδια και στίχους που άνοιξαν δρόμους πολλούς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το μουσικό σύνολο Μακρύδρομος, μια παρέα από νέους ανθρώπους, που η μουσική τους ενώνει και τους φέρνει ενώπιος ενωπιώ με μεγάλα τραγούδια και σπουδαίους στίχους, παρουσιάζουν την παράσταση «Ταξίδι στους καιρούς» και καλούν φίλους και γνωστούς, λάτρεις του τραγουδιού ν’ απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Καλδάρα, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Λοΐζου, Κουγιουμτζή, Λεοντή, Mικρούτσικο, Σαββόπουλο, Κατσιμίχα, σε στίχους και ποίηση Ρίτσου, Γκάτσου, Χριστοδούλου, Ελευθερίου, Παπαδόπουλου και άλλων πολλών.

«Ελάτε σαν μεγάλη παρέα, να σμίξουμε τις φωνές μας», το κάλεσμα του μουσικού συνόλου Μακρύδρομος.

Όπως αναφέρουν στο δελτίο Τύπου τους: «Στους δύστροπους και σκληρούς αυτούς καιρούς που βιώνουμε, ως μουσικό σύνολο Μακρύδρομος σκεφτήκαμε να καταφύγουμε για άλλη μια φορά στην Τέχνη, τη μουσική που μας δίνει οξυγόνο ζωής.

Η Φρειδερίκη Τομπάζου, η Κατερίνα Παράσχου, ο Δημήτρης Μεσημέρης, ο Δημήτρης Σουρουλλάς, ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης και ο Πάρης Παράσχος, αναζητούν συνοδοιπόρους για να περπατήσουν όλοι μαζί μουσικούς δρόμους που «γέννησαν τραγούδια για να συντροφεύουν τους πόνους, τις πίκρες, τις χαρές και τους έρωτές μας. Εμπειρίες και στιγμές που χαράζουν, όχι έναν δρόμο, αλλά πολλούς και διαφορετικούς. Για τους δρόμους που περπατήσαμε και όσους μας καρτερούν, ας τραγουδήσουμε! Ελάτε σαν μεγάλη παρέα, να σμίξουμε τις φωνές μας». Τους ερμηνευτές συνοδεύουν με το μπουζούκι του ο Γιώργος Δημητρίου, στο πιάνο η Μάρα Φιλίππου (μαέστρος / ενορχηστρώσεις) ο Κώστας Χαλλούμας στο κοντραμπάσο και στα κρουστά ο Πάμπος Δημητρίου.

 

Πληροφορίες

Πότε/πού: Παρασκευή 11 Μαρτίου, ώρα 8:30 μ.μ. Κοσμικό Κέντρο Αντωνάκης στην παλιά Λευκωσία

https://shop.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=3747

Τηλ. κρατήσεων: 22664697

 

*Ισχύουν όλα τα υγειονομικά μέτρα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ παρουσιάζει την επερχόμενη δράση του καλλιτεχνικού προγράμματος φιλοξενίας ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Μια Κυριακάτικη, απογευματινή βόλτα, σε όμορφες πλατείες της Πάφου, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει συναυλίες ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ