ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέοι μουσικοί, καινούργιοι δρόμοι

Στη συναυλία Village in the city θα ακουστούν αυθεντικά κομμάτια από νέους δημιουργούς

Newsroom K

Ο θεσμός του Μουσικού Χωριού που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φέγγαρος άρχισε, όπως φαίνεται, να δίνει καρπούς, που δεν είναι άλλοι από την εμφάνιση νέων δημιουργών, Κύπριων και μη, οι οποίοι αρχίζουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Οκτώ νέοι δημιουργοί, σπουδαστές του Μουσικού Χωριού θα παρουσιάσουν αυθεντικά κομμάτια τους σε συναυλία, με τίτλο «Village in the city». Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, τη σκυτάλη θα πάρουν ο Λευτέρης Μουμτζής και η Ελένη Ηρακλέους, οι οποίοι θα παίξουν κομμάτια από τις νέες τους δουλειές.

Στη συναυλία  στο Antonakis Music Hall ο Λευτέρης Μουμτζής, καλλιτεχνικός διευθυντής του Μουσικού Χωριού Φέγγαρος, επιλέγει οκτώ νέους μουσικούς και δημιουργούς και τους καθοδηγεί μέσα από ένα τριήμερο εργαστήρι στη δημιουργία μουσικού συνόλου με το οποίο θα παρουσιάσουν ζωντανά καινούργιες συνθέσεις και τραγούδια από τα μέλη του γκρουπ. Το γκρουπ αποτελούν οι Θάλεια Τσιατίνη, Πάρις Παράσχος, Γιώργος Δημητρίου, Αλέξανδρος Αδάμ, Άγγελος Βλάμης, Στέφανος Χριστοδούλου, Οδυσσέας Βλάμης και Παύλος Θεοδώρου, όλοι τους σπουδαστές του Μουσικού Χωριού Φέγγαρος.

Πρώτη γεύση από νέες δουλειέςΣτο δεύτερο μέρος θα εμφανιστεί η singer – songwriter Eleni Era. Η Eleni Era ζει και δημιουργεί στο Βερολίνο και θα κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο με την Louvana Records τον Μάρτιο. Η βραδιά θα κλείσει με τον Freedom Candlemaker (Λευτέρης Μουμτζής), ο οποίος θα παίξει κομμάτια από το δίσκο του Now Happiness, καθώς και τον καινούργιο του δίσκο Beaming Light που κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο με την Inner Ear Records, με τη συνοδεία του ελλαδίτη μουσικού Δημήτρη Χατζηζήση.

φώτο: Filep Motwary
Πότε/πού: Antonakis Music Hall, Βασίλειου Βουλγαροκτόνου 17, παλιά Λευκωσία, Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.

Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνείτε με το Antonakis Music Hall στο 22 664697. Ώρα προσέλευσης 9:00 μ.μ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

X