ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:09
 

O Andrea Bocelli θα τραγουδήσει ζωντανά την Κυριακή του Πάσχα

Music For Hope: από τον άδειο καθεδρικό ναό Duomo του Μιλάνου o Andrea Bocelli θα τραγουδήσει

Newsroom K

Μια συγκινητική πρωτοβουλία συμπαράστασης στην πληττόμενη Λομβαρδία έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες. Ο Ιταλός τενόρος και παγκόσμιο φαινόμενο Andrea Bocelli, πρόκειται να τραγουδήσει στις 12 Απριλίου, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου του Μιλάνου.

“Προ ημερών επικοινώνησα με τον Andrea Bocelli κι απάντησε: παρών. Αυτό σημαίνει πως θα έλθει στο Μιλάνο το Πάσχα. Στις 19:00 (τοπική ώρα, 20:00 ώρα Kύπρου) στο άδειο Duomo, θα μας παρουσιάσει κάποιες από τις σεπτότερες σελίδες της θρησκευτικής μουσικής”, ανακοίνωσε ο δήμαρχος του Μιλάνο Beppe Sala, μέσα από το καθημερινό του μήνυμα εμψύχωσης στο Facebook.

Ο τενόρος δήλωσε πως θέλει να μεταφέρει μηνύματα αγάπης και ελπίδας τόσο για την Ιταλία όσο και για ολόκληρο τον κόσμο, με την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας. “Σε αυτές τις δύσκολες και σκοτεινές ώρες που διανύει η Ιταλία, χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ναι στην πρόσκληση του δήμαρχου, για να γιορτάσουμε την εμπιστοσύνη στη ζωή και την ελπίδα μέσω της μουσικής!” είπε.

Η συναυλία με τίτλο Music For Hope, θα πραγματοποιηθεί χωρίς την προσέλευση του κόσμου, στον ιστορικό καθεδρικό ναό του Μιλάνου, Duomo, την Κυριακή του Πάσχα και πρόκειται να μεταδοθεί live από το επίσημο κανάλι του Andrea Bocelli στο Youtube.

Επίσης ο Andrea Bocelli θα συνοδεύεται αυστηρά και αποκλειστικά λόγω των περιοριστικών μέτρων από έναν μουσικό του καθεδρικού ναού, τον οργανοπαίχτη Emanuele Vianelli.

 

 

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Όλες οι συζητήσεις γίνονται στη λογική ότι το 2020 δεν υπήρξε ποτέ. Πηγή φωτογραφίας: «Κ» Ελλάδος.

Ραντεβού με τους Peppers το ’21

«Αυτά που συμβαίνουν στον χώρο είναι πρωτοφανή. Κυριαρχεί ένα γενικό χάος, όχι μόνο στην Ελλάδα», λέει ο Σταύρος Στριλιγκάς ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Oικογενειακή συναυλία για όλους

Oικογενειακή συναυλία για όλους

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου προτείνει στο φιλόμουσο κοινό μια γνωριμία με τα κρουστά όργανα και την οικογένεια των κλαρινέτων ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Eνα πιάνο σε περιοδεία

Eνα πιάνο σε περιοδεία

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Avantgarde κάνει τον κόσμο να έρχεται πιο κοντά, και όλους εμάς να φανταζόμαστε πώς θα ήταν ο ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
X