ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Πρινς για τον Πρινς

Ο εκδοτικός οίκος Random House ανακοίνωσε ότι η αυτοβιογραφία του, με τίτλο «The Beautiful Ones», θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου.

Newsroom Κ, Αθήνα

Η πρώτη φορά που το κοινό έμαθε για την ύπαρξη της αυτοβιογραφίας του ήταν το 2016, μερικές εβδομάδες πριν από τον ξαφνικό θάνατό του σε ηλικία 57 ετών. Ο Πρινς είχε τότε ανακοινώσει ότι ο εκδοτικός οίκος Random House του έκανε προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί, για την έκδοση ενός βιβλίου με τις αναμνήσεις της ζωής του. Στο εγχείρημα τον βοηθούσε ο αδελφός του Νταν, που, όπως ανέφερε, ήταν αυστηρός κριτής.

Το 2018 η λογοτεχνική ατζέντισσα του Πρινς Εστερ Νιούμπεργκ δήλωσε στο περιοδικό Variety ότι της είχε αφήσει περίπου 50 χειρόγραφες σελίδες, αλλά το βιβλίο παρέμενε σε εκκρεμότητα. Μέχρι χθες, που ο ίδιος οίκος ανακοίνωσε ότι η αυτοβιογραφία, με τίτλο «The Beautiful Ones», πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου.

Η έκδοση θα περιλαμβάνει, βεβαίως, τα χειρόγραφα του διάσημου μουσικού, που εξιστορούν τη ζωή του από την παιδική του ηλικία, μαζί με φωτογραφίες από την προσωπική του συλλογή, λευκώματα με σημειώσεις και στίχους τραγουδιών συμπεριλαμβανομένων των ιδιόχειρων σημειώσεων για το περίφημο «Purple Rain», τη μεγάλη επιτυχία του 1984.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Μέσα από τα λιγότερο γνωστά τους τραγούδια, η Αλέξια αναδεικνύει ποιες ήταν, τι ένοιωθαν για όσα συνέβαιναν γύρω τους στον κόσμο

A Jazzy Christmas Night με την Αλέξια

Ερμηνεύει ορισμένα από τα πιo αγαπημένα χριστουγεννιάτικα κινηματογραφικά τραγούδια εποχής, από τις αρχές του 1900 και από ...
Newsroom K
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
X