ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο «Τεμπέλης Δράκος» ήλθε και το 2019

Μια ιστορία για ένα βουνό που έγινε νησί και θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους

Newsroom K

To πρώτο βίντεο του Τεμπέλη Δράκου για το 2019 έφτασε και παρουσιάζει μια ιστορία για μικρούς και μεγάλους. Ο Τεμπέλης Δράκος παρουσιάζει τηv ιστορία ενός βουνού που θα (συν)κινήσει τη φαντασία μικρών και μεγάλων. Οροσειρές, βουνά, νησιά – παιδάκια που παίζουν στη θάλασσα, γοργόνες, δελφίνια, και ένας αξιαγάπητος πρωταγωνιστής συνθέτουν ένα σκηνικό χαρούμενο και φωτεινό μέσα στο οποίο εκτυλίσσεται μια πρωτότυπη ιστορία. 

Είναι η περιπέτεια ενός βουνού που πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα για να δροσιστεί. Στο δρόμο του ωστόσο σκόνταψε, έπεσε μέσα στο νερό και... έγινε νησί!

Αφηγητής - ερμηνευτής ο Σωκράτης Μάλαμας που με τη βαθειά και μελωδική φωνή του δίνει πνοή στο εικονικό σύμπαν που έφτιαξε και σκηνοθέτησε ο εξαίρετος animator Μιχάλης Παπανικολάου με τη συμβολή του ζωγράφου Σωτήρη Καλλή. Οι στίχοι είναι του Γιώργου Χατζηπιερή και την ενορχήστρωση έκανε ο Μάριος Τακούσιης. Με τον Σωκράτη Μάλαμα συμμετέχει και η Παιδική Χορωδία του Α’ Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση του Θωμά Κοντογιώργη.

Είναι το πέμπτο κατά σειρά φιλμάκι που έφτιαξε ο Τεμπέλης Δράκος για να δώσει εικόνα στα τραγούδια του, προσηλωμένος όπως πάντα στο να δώσει ό,τι καλύτερο, χωρίς εκπτώσεις και ευκολίες. Κάτι που παρ’ όλη τη τεμπελιά του σκοπεύει να συνεχίσει. Ήδη άλλα δύο φιλμάκια βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής.

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Όλες οι συζητήσεις γίνονται στη λογική ότι το 2020 δεν υπήρξε ποτέ. Πηγή φωτογραφίας: «Κ» Ελλάδος.

Ραντεβού με τους Peppers το ’21

«Αυτά που συμβαίνουν στον χώρο είναι πρωτοφανή. Κυριαρχεί ένα γενικό χάος, όχι μόνο στην Ελλάδα», λέει ο Σταύρος Στριλιγκάς ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Oικογενειακή συναυλία για όλους

Oικογενειακή συναυλία για όλους

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου προτείνει στο φιλόμουσο κοινό μια γνωριμία με τα κρουστά όργανα και την οικογένεια των κλαρινέτων ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
X