ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«ONCE UPON A DREAM»

Τραγούδια και μουσική από τα ωραιότερα έργα της Walt Disney με το Γιώργο Περρή

Δελτίο Τύπου

Μια ωραία, μια μαγευτική μουσική παράσταση, με τον τίτλο Once upon a Dream θα πραγματοποιηθεί φέτος τις γιορτές στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού, με μουσικές και τραγούδια από τα ωραιότερα musical και τις κινηματογραφικές ταινίες της Walt Disney. Οι παραστάσεις θα γίνουν:

  • Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου - 2 παραστάσεις στις 15:00 και στις 20:00    
  • Πέμπτη   31 Δεκεμβρίου - 1 παράσταση στις 16:00
  • Παρασκευή Ιανουαρίου -   1 παράσταση στις 16:00
  • Σάββατο 2 Ιανουαρίου - 2 παραστάσεις   στις 15:00 και στις 20:00

Οικοδεσπότης της βραδιάς αυτής, αφηγητής και τραγουδιστής, θα είναι ένας σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης, που με τις εμφανίσεις του τιμά την Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Γιώργος Περρής.   Παρέα με τους πολύ καλούς του φίλους και καλλιτέχνες, Αλίκη Χρυσοχού,   Άνδρέα Αροδίτη,   Ριάνα Αθανασίου, Νίκο Μυλωνά,   θα αναδείξουν την μαγεία τής μουσικής και των τραγουδιών ενός μαγικού κόσμου που δημιούργησε ο Walt Disney. Το κείμενο που θα αφηγείται ο Γιώργος Περρής ως οικοδεσπότης της παράστασης επιμελήθηκε ο Κώστας Πετρίδης.

Στην παράσταση κάνει την πρώτη της εμφάνιση η καινούργια ορχήστρα της Λεμεσού με την ονομασία Τρακάρτ  η οποία αποτελείται από 12 εκλεκτούς βιρτουόζους μουσικούς, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Άρη Αντωνιάδη.

Ίσως να μην υπάρχει παιδί, έφηβος και ενήλικας , που να μην έχει ζήσει διάφορα συναισθήματα παρακολουθώντας αυτά τά έργα και να έχει σίγουρα αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει μελωδίες από τον υπέροχο αυτό κόσμο του Walt Disney.

Οι παραστάσεις αυτές θα προσφέρουν χαρά, ανάταση και φώς στις ψυχές μας που όλοι τόσο πολύ έχουμε ανάγκη αυτόν τον ιδιαίτερο καιρό που περνούμε.

Τα εισιτήρια ήδη προπωλούνται από την tickethour.com.cy 77 77 70 40 -   από το Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158 Τηλ 25372855 και το ταμείο του Παττιχείου θεάτρου Τηλ 25377 277

Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα FUNRAISING που σκοπό έχει την στήριξη και βοήθεια σε παιδιά και νέους που δεν έχουν τη βασική φροντίδα και τα βασικά αγαθά που προϋποθέτουν μια ομαλή καθημερινότητα.

Θεσμικοί χορηγοί, η Τράπεζα Κύπρου και ο ΟΠΑΠ

Μέγα χορηγός της εκδήλωσης το Υφυπουργείο Τουρισμού

Θεσμικοί Υποστηρικτές, GFSC - XM - MEDOCHEMIE – DELOITTE –BSM – E.N,MANOS – ELIA ELIKOS – COLUMBIA Restaurants - ENESEL

Χορηγός επικοινωνίας ,  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και το LOVE fm 100,7

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση