ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ρεσιτάλ Πιάνου: «Η Άνθιση του Ρομαντισμού»

Μόνο για μία συναυλία στην Πάφο με τον διεθνούς φήμης πιανίστας Roman Zaslavsky

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο διεθνούς φήμης πιανίστας Roman Zaslavsky θα βρεθεί στην Κύπρο μόνο για μία συναυλία στην Πάφο, στα πλαίσια της σειράς συναυλιών “Technopolis 20 Classics”. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Μαρκίδειο Θέατρο, την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021, στις 6 μ.μ.

Ο Roman Zaslavsky απόκτησε διεθνή φήμη μετά την κατάκτηση του Primer Gran Premio στον Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου “Jose Itrubi” στη Βαλένθια της Ισπανίας. Από τότε συμμετέχει ενεργά, σε παγκόσμιο επίπεδο, σε όλα τα μεγάλα θέατρα και μουσικούς χώρους. Έχει δώσει συναυλίες στην Ευρώπη αλλά και στο Ισραήλ, την Ιαπωνία, το Μεξικό, την Κολομβία, την Αργεντινή, την Βραζιλία, την Ταιβάν (National Concert Hall), την Κίνα (Beijing Concert Hall και Shanghai Oriental Art Center). O Zaslavsky έχει κερδίσει βραβεία σε επίσης πολλούς γνωστούς διεθνής διαγωνισμούς όπως το “Vendome Prize” στον Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου στην Κολωνία και στον “3rd Hamamatsu Academy International Piano Competition” στην Ιαπωνία. Το 2017 διορίστηκε καθηγητής πιάνου στο University of Music and Performing Arts στη Βιέννη. Η νέα του ηχογράφηση για την DECCA CLASSICS, που κυκλοφόρησε το 2020, περιλαμβάνει έργα του Robert Schumann και Johannes Brahms.

Ο Roman Zaslavsky θα παρουσιάσει το πιο κάτω πρόγραμμα:

• Symphonic Etudes op. 13: Arabeske op. 18 του Robert Schumann
• Tree Intermezzi op.117 του Johannes Brahms
• Sonetto 104 del Petrarca του Franz Liszt
• "Après une lecture de Dante: Fantasia Quasi Sonata" του Franz Liszt

AFTER CONCERT EVENT

Μετά τον κονσέρτο θα ακολουθήσει δεξίωση με φαγητό και ποτό στον κήπο του Τεχνόπολις 20, όπου θα μπορείτε να γνωρίσετε και τον καλλιτέχνη. Μειωμένος αριθμός θέσεων. Μόνο με κρατήσεις. Για πληροφορίες, τιμές και κρατήσεις στο 70002420.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Μαρκίδειο Θέατρο, την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021, στις 18:00 

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 70002420

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Roman Zaslavsky για περισσότερες πληροφορίες, βίντεο και φωτογραφίες: https://www.romanzaslavsky.com/

ΜΟΝΟ με προπώληση εισιτηρίων. Εισιτήρια διατίθενται:

- Πολιτιστικός Χώρος ‘Τεχνόπολις 20’, Δευτέρα – Παρασκευή, 9πμ – 1μμ
- Online banking (επικοινωνήστε στο info@technopolis20.com για πληροφορίες)

SafePass απαραίτητο

Η παραγωγή λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και ακολουθούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής, για την δική σας προσωπική ασφάλεια και υγεία.

Υποστηριχτής: Δήμος Πάφου
Χορηγός Φιλοξενίας: Annabelle Hotel
Χορηγός: Οινοποιείο Βουνί Παναγιάς

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση