ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:46
 

Στην οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ πάει η περιουσία του

Ήταν επιθυμία του τραγουδιστή να αφήσει 97,6 εκατομμύρια δολάρια στην οικογένεια του

ΠΗΓΗ: skai.gr

Στην οικογένειά του άφησε την περιουσία του ύψους 97,6 εκατομμυρίων δολαρίων ο γνωστός τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ και όχι στους πρώην συντρόφους του Φαντί Φαουάζ και Κένι Γκρος, όπως πολλοί πίστευαν.

Όπως αποκαλύφθηκε δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, η επιθυμία του διάσημου τραγουδιστή ήταν να αφήσει τα πάντα στην οικογένειά του και μικρός μέρος αυτής σε κάποιους συνεργάτες του.

Διαχειριστής της περιουσίας ορίστηκε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η μία αδελφή του, μιας και το μεγαλύτερο αυτής θα το μοιραστούν οι αδελφές του τραγουδιστή, Μέλανι και Γιόντα.

Ένα μικρότερο κομμάτι πηγαίνει στον πατέρα του Κυριάκο και τους πολύ στενούς φίλους του, καθώς και πρώην συνεργάτες του.

«Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν αφοσιωμένος στον πατέρα του και στις αδερφές του και σίγουρα θα μεριμνούσε γι’ αυτούς. Είναι επίσης, μια υπέροχη χειρονομία που σκέφτηκε κάποιους από τους στενούς φίλους του. Αλλά τελικά τα άφησε όλα να τα κανονίσει η Γιόντα. Ήξερε ότι εκείνη πάντα θα έκανε το σωστό» δήλωσε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα Sun.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Μέσα από τα λιγότερο γνωστά τους τραγούδια, η Αλέξια αναδεικνύει ποιες ήταν, τι ένοιωθαν για όσα συνέβαιναν γύρω τους στον κόσμο

A Jazzy Christmas Night με την Αλέξια

Ερμηνεύει ορισμένα από τα πιo αγαπημένα χριστουγεννιάτικα κινηματογραφικά τραγούδια εποχής, από τις αρχές του 1900 και από ...
Newsroom K
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
X