ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συναυλία «Είχα μια Θάλασσα στον Νου»

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση των μεγάλων ποιητών Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσου και Νίκου Γκάτσου

Δελτίο Τύπου

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Πόλης και Επαρχίας Κερύνειας παρουσιάζει την συναυλία «Είχα μια Θάλασσα στον Νου» με τον καταξιωμένο Κύπριο καλλιτέχνη Δημήτρη Φανή, την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ωρα 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιων. Συμμετέχει η χορωδία του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση των μεγάλων ποιητών Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Ρίτσου και Νίκου Γκάτσου.

Η Ομοσπονδια, μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της και της προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά θεματική συναυλία με αναφορά στην κατεχόμενη επαρχία μας. Στόχος μας, η διατήρηση της μνήμης της κατεχομένης πατρίδας μας αλλά και η ενίσχυση της φωνής των Κερυνιωτων για επιστροφή στην Πατρώα γη. Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την δημιουργία ταμείου υποτροφιών για νέους με καταγωγή την Κερύνεια.

Έχοντας πάντα μια Θάλασσα στον Νου και στην καρδιά ένα περιβόλι τ΄ουρανού, θα ταξιδέψουμε νοερά και θα φτάσουμε μέσα από τα μονοπάτια της μουσικής και της ποίησης στην θαλασσοφίλητη Γη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

X