ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Technopolis 20 Classics: Δύο βιολιά & Ένα Πιάνο

Τρεις ταλαντούχους και διεθνούς φήμης μουσικούς, οι οποίοι υπόσχονται μια υψηλού επιπέδου παράσταση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Τεχνόπολις 20 με ανακοινώνει την επόμενη συναυλία της Σειράς Κονσέρτων Κλασικής Μουσικης «Technopolis 20 Classics» με τους Fedor Rudin, Julia Turnovsky και Ivan Rudin, τρεις ταλαντούχους και διεθνούς φήμης μουσικούς, οι οποίοι υπόσχονται μια υψηλού επιπέδου παράσταση.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, την Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022, ώρα 8 μ.μ. και θα παρουσιαστούν έργα των Darius Milhaud, Jean-Marie Leclair, Claude Debussy, Moritz Moszkowski, Igor Frolov και Pablo de Sarasate.

Για μια μόνο συναυλία στην Κύπρο, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μουσική από τρεις μουσικούς βραβευμένους από διεθνούς κύρους διαγωνισμούς, με διεθνείς εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο αξιόλογα θέατρα του κόσμου, σε συνεργασία με καταξιωμένες ορχήστρες και μαέστρους. Κρατήσεις απαραίτητες.

 

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, την Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022, στις 20:00

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 70002420

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Πέθανε η Βάσω Αλλαγιάννη

Πέθανε η Βάσω Αλλαγιάννη

Έγραψε δημοφιλή τραγούδια όπως το «Αχ, Ελλάδα σ’ αγαπώ», «O Υδροχόος», το «Δεν είσαι πουθενά», το «Λεμόνι στην Πορτοκαλιά», ...
Kathimerini.gr
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Οι τρεις καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Κοντραφούρη με τίτλο LΟNDΟN 3, αλλά και κομμάτια από τη δισκογραφία τους ως Flying Jazz με πρωτότυπες συνθέσεις

London 3: George Κontrafouris Τrio

Ο κορυφαίος Έλληνας πιανίστας, οργανίστας και συνθέτης Γιώργος Κοντραφούρης έρχεται για πρώτη φορά στην Αξιοθέα
Kathimerini.com.cy
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ