ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μουσικοχορευτική παράσταση Libertango από τη ΔΙΟΤΙΜΑ

Πέντε καταξιωμένοι Κύπριοι μουσικοί ταξιδεύουν το κοινό επί σκηνής από τη Μεσόγειο ώς τη Λατινική Αμερική

Η αλυσίδα πολιτισμού ΔΙΟΤΙΜΑ παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση Libertango με πέντε καταξιωμένους Κύπριους μουσικούς να μας ταξιδεύουν επί σκηνής στον υπέροχο κόσμο του ταγκό, μέσα από μια διαδρομή που ξεκινά από τη Μεσόγειο και καταλήγει στη Λατινική Αμερική. 

Το μεσογειακό πάθος αναδεικνύεται μέσω της μουσικής των έργων Spanish dance la Vida Breve του Manuel de Falla και Carmen του Georges Bizet, ενώ το λατινικό ταμπεραμέντο αναβλύζει μέσα από το υπέροχο ταγκό Libertango του Astor Piazzolla και άλλων συνθετών. Η παράσταση εμπλουτίζεται και ολοκληρώνεται με χορό και visual arts.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Σάββας Χριστοδούλου (φλάουτο), Νίκος Ιωάννου (κοντραμπάσο), Νίκος Πίττας (βιολί), Μάριος Νικολάου (τύμπανα), Νικόλας Μελής (πιάνο). Χορογραφία: Νάταλυ Σαββίδου. Χορεύουν: Μάριον Ευσταθίου, Ζωή Ελευθερίου, Ανδριανή Δρουσιώτου. Εικαστικός: Σταύρη Πηδιά

Η ΔΙΟΤΙΜΑ Αλυσίδα Πολιτισμού είναι ένας πολιτιστικός οργανισμός, που έχει ως σκοπό τη γενικότερη πολιτιστική αναβάθμιση και ανάπτυξη. Μέσα από τις δράσεις της επιδιώκει να αποτελέσει κοιτίδα παραγωγής και διάδοσης πολιτισμού, στοχεύοντας στην καθημερινή επαφή των συνανθρώπων μας με τον πολιτισμό και τους δημιουργούς του. Ο προγραμματισμός του oργανισμού ΔΙΟΤΙΜΑ συμπεριλαμβάνει παρουσιάσεις βιβλίων, ποιητικών συλλογών, μουσικές συναντήσεις, χορό, κινηματογράφο, θέατρο, ζωγραφική, φωτογραφία και πολλές άλλες μορφές τέχνης.

Όραμα της αλυσίδας πολιτισμού ΔΙΟΤΙΜΑ είναι να συμβάλλει στη παραγωγή και διάδοση του πολιτισμού, μέσω δραστηριοτήτων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Κύπρου.

Πότε/πού: έατρο Ριάλτο, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Εισιτήρια: € 15 /12, E-ticket: www.rialto.com.cy, Rialto App
Πληροφορίες / Ταμείο: 77 77 77 45 - Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 - 15:00.
Επίσης, τις μέρες των παραστάσεων, δύο ώρες πριν από την έναρξή τους. Παρακαλείται το κοινό όπως προσέρχεται έγκαιρα, έχοντας μαζί το Safe Pass του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση