ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παρουσίαση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της Διοτίμα 

Καλεσμένοι της Αλυσίδας Πολιτισμού είναι η συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη και οι τραγουδοποιοί Κώστας Λειβαδάς και Ανδριάνα Μπάμπαλη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Αλυσίδα Πολιτισμού ΔΙΟΤΙΜΑ εγκαινιάζει τις πολιτιστικές της δραστηριότητες και σας προσκαλεί στην παρθενική της εκδήλωση στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκης στη Λεμεσό. Στην πρώτη της εκδήλωση η ΔΙΟΤΙΜΑ παρουσιάζει στο κυπριακό κοινό την Ελληνίδα πεζογράφο Αλκυόνη Παπαδάκη και τους τραγουδοποιούς Κώστα Λειβαδά και Ανδριάνα Μπάμπαλη.


Η Αλκυόνη Παπαδάκη θα μιλήσει για το έργο της και θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου για το προτελευταίο της αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο «Κόντρα στο κύμα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Στην εκδήλωση, επίσης, θα γίνει και η πρώτη παρουσίαση του ολοκαίνουργιου βιβλίου της Αλκυόνης Παπαδάκη, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες με τίτλο «Τα όμορφα τοπία της κόλασης», και πάλι από τις εκδόσεις Διόπτρα.

 

Στη συνέχεια το μουσικό σύνολο «Zoomtube Trio» που αποτελείται από τους καταξιωμένους Κύπριους σολίστες Σάββα Χριστοδούλου στο φλάουτο, Μάριο Νικολάου στα κρουστά και Νίκο Ιωάννου στο κοντραμπάσο θα παρουσιάσει στο κοινό έργα από το ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο. Η βραδιά θα κλείσει με μια συναυλία του τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά, του δημιουργού πολλών κλασικών τραγουδιών που τόσο έχουμε αγαπήσει. Μαζί του θα βρίσκεται η υπέροχη μουσικός και ερμηνεύτρια Ανδριάνα Μπάμπαλη. Με αγαπημένα τραγούδια στις «αποσκευές» τους, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Κώστας Λειβαδάς χαιρετίζουν την πρώτη εκδήλωση της αλυσίδας πολιτισμού ΔΙΟΤΙΜΑ. Μια μουσική παράσταση που επιστρέφει το κέντρο βάρους στο να ακούσεις και όχι να δεις και στο να τραγουδήσουμε όλοι μαζί με τη μουσική και τα λόγια πρωταγωνιστές.

Η βραδιά θα κλείσει με την ενημέρωση σας για τις προσεχείς μας εκδηλώσεις του 2021 με οδηγό πάντα το όραμα μας να συμβάλλουμε στη παραγωγή και διάδοση του πολιτισμού, μέσω δραστηριοτήτων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Κύπρου.

 

Πληροφορίες

Πότε/πού: 10 Ιουλίου, ώρα 8:00 μ.μ. Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού, Καραϊσκάκη και Αγίου Ανδρέου 269, Λεμεσός.
Επικοινωνία: τηλέφωνο 25558735, e-mail: info@diotima.com.cy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση