ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πολιτιστική κίνηση Λάρνακας

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για όλο τον Άυγουστο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εκδηλώσεις για όλο τον Άυγουστο στη Λάρνακα. Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας που παρουσιάζεται η έκθεση «Έλληνες Ζωγράφοι και Χαράκτες 19ος-20ός αιώνας» με έργα από τη συλλογής Μαρίας και Χαράλαμπου Χριστοφόρου.

Παράλληλα, στο Δημοτικό Ιστορικό Αρχείο παρουσιάζεται η έκθεση Γκραβουρών - μέρος της συλλογής του Ιστορικού Αρχείου Δήμου Λάρνακας.

Σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου στην Αυλή του Μουσείου Πιερίδη η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας-Αμμοχώστου διοργανώνει την προβολή κινηματογραφικής ταινίας «Το Κόλπο του Αιώνα», του Άριελ Γουίνογκραντ με ελεύθερη είσοδο, και άμεσος μετά θα ακολουθήσει 15λεπτη συζήτηση της ταινίας.

Συνεχίζοντας την Παρασκευή 12 Αυγούστου στην Αποβάθρα της Μαρίνας διοργανώνεται από τον Δήμο Λάρνακας και την Πολιτιστική Κίνηση Λάρνακας ΦΙΛΟΠΟΛ, λογοτεχνική βραδιά, στην οποία συμμετέχουν 32 ελληνόφωνοι και αγγλόφωνοι λογοτέχνες και την παρουσίαση θα την κάνει η Αγγέλα Καϊμακλιώτη και η Αθηνά Τέμβριου.

Ολοκληρώνοντάς την εβδομάδα, την Κυριακή 14 Αυγούστου, στην Πλατεία Κάστρου διοργανώνεται η έκθεση και παζαράκι χειροποίητων αντικειμένων «All about Arts & Crafts».

Περισσότερες Πληροφορίες

  • Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας, διάρκεια έκθεσης έως 19 Νοεμβρίου 2022. Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00 π.μ.–1:00 μ.μ. & 4:00 μ.μ.– 7:00 μ.μ. Σάββατο 10:00 π.μ.-1:00 μ.μ. Λεωφόρος Αθηνών, Πλατεία Ευρώπης, Λάρνακα. Επικοινωνία τηλέφωνο: 24658848
  • Ιστορικό Αρχείο Δήμου Λάρνακας, λεωφόρος Αθηνών, Πλατεία Ευρώπης. Λάρνακα Διάρκεια έκθεσης έως 31 Αυγούστου 2022. Ώρες λειτουργίας: 8:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.
  • Αυλή του Μουσείου, στις 8:30 μ.μ. Το pop-up bar της Λέσχης θα λειτουργεί από τος 8:00 μ.μ. για ποτό. Πληροφορίες: Facebook – Larnaka Cinema.
  • Αποβάθρα της Μαρίνας, την Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ. Δήμος. Είσοδος ελεύθερη.
  • Πλατεία Κάστρου, την Κυριακή 14 Αυγούστου, στις 2:00 μ.μ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση