ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του κέντρου «Οι Μύλοι»

Ο Δήμος Λευκωσίας υπενθυμίζει ότι δέχεται προτάσεις για αξιοποίηση δύο υποστατικών που βρίσκονται στον παραδοσιακό πυρήνα Καϊμακλίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Υπενθύμιση για πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του πολιτιστικού και κοινοτικού κέντρου «Οι Μύλοι» στο Καϊμακλί ή/και του κτηρίου της πρώην Συνεργατικής Καϊμακλίου

Ο Δήμος Λευκωσίας υπενθυμίζει ότι δέχεται προτάσεις για αξιοποίηση δύο υποστατικών που βρίσκονται στον παραδοσιακό πυρήνα Καϊμακλίου, σε περιοχή ειδικού χαρακτήρα για εκπαιδευτικές, παιδαγωγικές ή και πολιτιστικές χρήσεις.

Η δημοσίευση αφορά το Πολιτιστικό και Κοινοτικό Κέντρο «οι Μύλοι» στο Καϊμακλί που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 2 και το κτήριο της πρώην Συνεργατικής (ΣΠΕ) Καϊμακλίου που βρίσκεται στη γωνιά των οδών Αχιλλέως και Γρίβα Διγενή 2.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy/ Ανακοινώσεις.

Οι προτάσεις συνοδευόμενες με όλα τα δικαιολογητικά να υποβληθούν στο Δήμο Λευκωσίας, στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου Λευκωσίας (Επτανήσου 11, 1016 Λευκωσία) μέχρι την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021.

 

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση